Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/06/2018

    O produto é bom em relação ao custo o som tem agudos muito cristalinos e que não me agrada muito e se sobressai mais que as outras frequências o médio e de boa qualidade e o Grave não é tão bom pós falta um pouco mais de peso no som. Não tem uma boa espacialidade de palco o acabamento é bom e de modo geral o produto é um bom custo benefício porém não espere ouvir um som de alta Qualidade em uma escala de 0 a 10 eu diria que está caixa tem nota 6.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Ma dobre wykończenie, ale głośność nie jest wysoka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TimVIP1
    KI
    29/08/2018

    I received my order with good in condition but I was just waited too long for the delivery. I suggest that there might be a fastest way to deliver package to my country. Best Regards Timan Mikaere

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2018

    Bluetooth linked right up and sounded great! Nice powerful sound in a portable size. Great to take to the workshop, garden, patio, or anywhere!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2019

    suono buono e potente. La voce guida e incomprensibile misto cinese inglese. pero facili d usare e comunque fanno bene il loro lavoro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2019

    good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2019

    When the bluetooth connection was reached, the spoke woman told it and she had a nice Chinese accent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2018

    great device ,produces clarity sound, have powerful nice sound.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2018

    Egyszerű, nagyszerű! Teszi a dolgát tökéletesen!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 577
    • Ft9 076
    • Ft10 564
    • Ft21 792
    • Ft5 444
    • Ft16 706
    • Ft7 230
    • Ft8 488
    • Ft29 057
    • Ft5 029
    • Ft5 658
    • Ft43 587
    • Ft4 337
    • Ft34 592
    • Ft7 230
    • Ft26 100
    • Ft32 689
    • Ft5 343