Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(534)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(534)
    • 5 Star(507)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/09/2021

    Zamówiłem te światła 30 sierpnia i dotarł 3 września. Przysłano go z Hiszpanii. Więc dostawa w ciągu tygodnia jest dobra. Światła mają 6 trybów migania. Możesz przejść przez tryby migania poprzez przełącznik z tyłu. Światła umieszczone są w obudowie z tworzywa sztucznego (oprawy) i metalowej (ramka montażowa). Niestety nie pochodzą one z orzechami M#. Ty dostajesz tylko śruby. Musiałem znaleźć nakrętki, aby móc przymocować światła na dachu mojego ZD Racing 9116 (patrz zdjęcia). Zobacz recenzję tego produktu na moim kanale Youtube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Absolutnie niesamowite! Są trochę za duże jak na RC jak 1/16, ale mają świetną funkcjonalność. Mały przycisk z tyłu tablicy umożliwia różne wzory, mruganie, stałe itd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Jasne światła i cechy stroboskopu jest naprawdę super!!Ma 6 lub 7 różnych trybów światła i lekki pasek jest wysokiej jakości metal!!!Lekkie obudowa i lekkie pokrowce są wykonane z wytrzymałego tworzywa sztucznego!!!Te światła mają świetną jakość i funkcjonalność!! Można również mieć światła przerywane migające jak policja lub awaryjne światła robią!!! Szybka wysyłka do USA...Wysoce polecam dla entuzjastów RC!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Dobry & jasny / Zamontowałem go na moim ZD Racing 1/8 MT-8 do jazdy @ noc. Fajnie 😎 ugryźć jedną rzecz, której nie lubię. Na początku światła zawsze zaczynają się w trybie mrugania. Więc najpierw muszę zmienić go na trwale piorunujący.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Świetnie zapakowane i jak zwykle z bardzo szybką wysyłką. Podłączcie się do darmowego kanału przy odbiorniku i gotowe. Tylko zmiana pomiędzy dzikim błyskiem i ciągłym światłem jest dla mnie dla kota, stałe światło w/wyłącza mi wystarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Świetne światła!!! Niesamowite modi do włączenia, różne mody migające i jeden ON i jeden OFF modi. Świetna rzecz, dobra cena za pieniądze! Dobra robota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wygląda świetnie, cieszę się, że mogę wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Ładny barek. Z różnymi funkcjami. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Podobało mi się bardzo ładne umieścić w moim Land Rover show trwało 14 dni, aby przyjechać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Wygląda niesamowicie, świetny zestaw.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 824
    • Ft5 458
    • Ft7 280
    • Ft3 639
    • Ft3 639
    • Ft4 367
    • Ft9 100
    • Ft9 100
    • Ft2 545
    • Ft14 501
    • Ft11 379
    • Ft2 519
    • Ft5 672
    • Ft4 503
    • Ft62 746
    • Ft3 150
    • Ft4 730
    • Ft4 730