Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Kwam redelijk snel aan (4d ipv 6d) en werkt prima. De lichtsterkte valt goed mee en de kleuren zijn ook ok. Er zitten redelijk wat extras in de doos, zoals in het eerste shot te zien is. Het tweede shot is van twee meter ver overdag genomen. (Op het plafond) en het derde is overdag geprojecteerd op een blaadje papier. Wij zijn tevreden. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Paczka dotarła w idealnym stanie. Bardzo mały projektor wygląda świetnie. To naprawdę kieszeń. Jak tylko to włożę i zobaczę, co to za potencjał, wrócę pisać na Krecie. Jestem zadowolony z rynku Banggood. Jedyny sposób, by wejść, to przejść. Najważniejszy projektor wielki. To tylko kwestia czasu. Jak tylko uznam, że jest bezpiecznie i zobaczę, jak pomogę chronić Kreta. Idę z Banggood Market.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    molto molto bello, piccolino, molto luminoso, ne avevo provato uno due anni fa in un congresso ma era praticamente inutilizzabile a causa dei suoi 80 lumen di luce, nitido e con dei bei colori. Lo consiglio anche solo per stupire gli amici in una serata al mare facendo vedere le foto preferite o i video girati con i droni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przybyła, w dobrym stanie, pozostaje to udowodnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Przybyło szybciej niż oczekiwano. Jest o wiele lepszy niż oczekiwałem. Jest super mały, mieści się w kieszeni i daje całkiem niesamowitą jakość rozdzielczości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Dopiero co go dostałem. Dobry produkt, dość dokładny. Doradzam sprzedającemu i produktowi. Dam ci nowe informacje, gdy wypróbuję produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Bardzo dobry produkt w tej cenie Podoba mi się

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Świetny produkt 👍👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Produkt jest bardzo kieszeniowy, nawet jeśli wyposażony w akumulator i to jest to, czego szukałem Istnieje wiele cech, które zdecydowanie znalazłem przeciwko Rozdzielczość nie jest zbyt wysoka, więc jeśli chcesz ją wykorzystać do pokazów oprogramowania lub tekstów napisanych małym drukiem napotkasz duże trudności, podczas gdy projekcja treści multimedialnych jest wystarczająca i całkiem przyjemna Jednak bateria może nie być w stanie pokryć całego filmu Nie ma również korekty trapezu projekcyjnego i dźwięk odtwarzany bezpośrednio z urządzenia jest bardzo niski być może ze względu na bardzo mały rozmiar produktu Przydatne byłoby posiadanie mikro USB do zasilania i ładowania, a nie wtyczki do beczki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Ładna, dobrze zapakowana jednostka. Bardzo kompaktowy rozmiar. Jasność wygląda dobrze w środku, zwłaszcza w przyciemnionym pomieszczeniu. Bezprzewodowe lusterka ekranu jest dobrą cechą, tak jak wewnętrzna bateria. Jestem pewna, że moja córka będzie z tego zadowolona. Był zadowolony z czasu dostawy do Hahndorf Południowej Australii, świetnie, że został zaopatrzony w Banggood australijczyk magazyn. :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13,671
    • Ft41,020
    • Ft174,347
    • Ft105,974
    • Ft40,679
    • Ft70,763
    • Ft40,679
    • Ft16,406
    • Ft29,055
    • Ft100,505
    • Ft46,615
    • Ft44,439
    • Ft77,693
    • Ft109,051
    • Ft42,388
    • Ft46,148
    • Ft36,576
    • Ft4,037