Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    Kwam redelijk snel aan (4d ipv 6d) en werkt prima. De lichtsterkte valt goed mee en de kleuren zijn ook ok. Er zitten redelijk wat extras in de doos, zoals in het eerste shot te zien is. Het tweede shot is van twee meter ver overdag genomen. (Op het plafond) en het derde is overdag geprojecteerd op een blaadje papier. Wij zijn tevreden. :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Paczka dotarła w idealnym stanie. Bardzo mały projektor wygląda świetnie. To naprawdę kieszeń. Jak tylko to włożę i zobaczę, co to za potencjał, wrócę pisać na Krecie. Jestem zadowolony z rynku Banggood. Jedyny sposób, by wejść, to przejść. Najważniejszy projektor wielki. To tylko kwestia czasu. Jak tylko uznam, że jest bezpiecznie i zobaczę, jak pomogę chronić Kreta. Idę z Banggood Market.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Niesamowita jasność i ostrość ekranu. Po raz pierwszy mam w ręku urządzenie do nagrywania.. Jest wielkości 2.5 dysku ''... I obraz daje lepsze niż wiele tanie projektory o 10x większych wymiarach. Nie sądziłem, że tak małe urządzenie da dobry obraz, ale okazało się, że może wyświetlać obraz o szerokości 10m w nocy i nadal podlewa go wyraźnie! Jedyną wadą do tej pory, to nie czyta wszystkie filmy, a niektóre filmy są bez dźwięku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    molto molto bello, piccolino, molto luminoso, ne avevo provato uno due anni fa in un congresso ma era praticamente inutilizzabile a causa dei suoi 80 lumen di luce, nitido e con dei bei colori. Lo consiglio anche solo per stupire gli amici in una serata al mare facendo vedere le foto preferite o i video girati con i droni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Produkt jest świetny, ale dźwięk jest mniejszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przybyła, w dobrym stanie, pozostaje to udowodnić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2020

    Przybyło szybciej niż oczekiwano. Jest o wiele lepszy niż oczekiwałem. Jest super mały, mieści się w kieszeni i daje całkiem niesamowitą jakość rozdzielczości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2020

    Dopiero co go dostałem. Dobry produkt, dość dokładny. Doradzam sprzedającemu i produktowi. Dam ci nowe informacje, gdy wypróbuję produkt.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2020

    Bardzo dobry produkt w tej cenie Podoba mi się

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2020

    Świetny produkt 👍👌👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 427
    • Ft44 088
    • Ft105 137
    • Ft12 546
    • Ft14 920
    • Ft45 784
    • Ft46 246
    • Ft27 808
    • Ft123 328
    • Ft6 136
    • Ft38 538
    • Ft14 920
    • Ft134 616
    • Ft36 287
    • Ft6 102
    • Ft64 129
    • Ft48 096
    • Ft70 912