Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/11/2020

    Nie jestem zadowolony z zainstalowanego systemu operacyjnego Android 7.1. YouTube nie może cię zaktualizować, ponieważ nie jest już kompatybilny z tym urządzeniem... w przeciwnym razie... Jeśli ktoś go naprawił z aktualizacją YouTube dajcie mi znać

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    This thing is awesome 😎. it has so many possibilities i use it all the time. I would gladly sell it with my own name attached without any worry. very good quality texas instruments out did there selves. More then worth the money I spent on it. Also thanks much to the karna app for making it possible for us struggling people to have awesome things without having to break the bank all at once.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Doskonały produkt, przybył wcześniej niż planowano, polecam tę platformę szeroko, spotyka w służbie i uwagi. Pozdrawiam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Podobało mi się

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2020

    Doskonały projektor, zadziwia jego jakość i jasność. Jest to jeden z niewielu, który ma 2Gb Ram, coś, co gwarantuje sprawne działanie, nawet przy dużych plikach. Wiele połączeń i dość hojna autonomia.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2019

    Excellent mini portable projector. Resolution is sufficient, brightness is good in darkness rooms, best projection distance is about 2m. DLNA playing is functionaly, with mini keyboard is very good controling. Only speaker is totally unuseless, but with Bluetooth speaker movies watching is great like in cinema. Perfect product for this price! Highly recommended!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    appena arrivato dopo molte molte molte peripezie... sembra di buona qualità ci sono molti accessori: treppiede, cavo hdmi, telo per conservare prodotto, telecomando. mancano pile per telecomando curioso di vedere qualità della proiezione effettiva

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2019

    It seems good, but at the end the image is always "blury" and it's not a pleasure to watch a video. Nice for the first hour, after you think to buy a better product. I should like to resell it,

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Bardzo ładny. Pracować idealnie sam i połączyć się z telefonem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2019

    Very small e nice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft44 197
    • Ft19 887
    • Ft19 887
    • Ft17 014
    • Ft78 925
    • Ft125 335
    • Ft63 139
    • Ft3 154
    • Ft63 139
    • Ft34 725
    • Ft49 248
    • Ft52 405
    • Ft50 511
    • Ft30 937
    • Ft20 202
    • Ft24 307
    • Ft29 358
    • Ft2 185