Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(126)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(126)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/06/2019

    Very good video quality 👌 the speakers are louder enough sound quality is good a little bit of fan nose when the room is silence, 100% 1080p quality my test was up to 133 inch superb

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2020

    Doskonały projektor. Produkcja kolorów w super jakości obrazu jest świetna, ale YouTube jest słaba.. YouTube problem ale super projektor dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    To doskonały produkt w tym przedziale cenowym. Kolory są świetne. W porównaniu do kosztownych projektorów, jest kilka wad.. Ale w tej cenie jest doskonały. Świetna robota. Dokładność kolorów 90%, kontrast 60%...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2019

    iam from India Andhra Pradesh rajahmundry good projector but android not good very bad any doubts call me 9000674848

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    Recieved this projector after 27 days after ordering it. Had to pay 5470 Rs extra for customs duty, which Banggood has promised to refund (still waiting). Projector looks awesome. All accessories mentioned are there in the parcel box. Works very good with pen drive, HDMi. You tube hangs. Dont know if the problem is with youtube app or projector software. Hotstar and Jiocinema working fine. Jio tv app does not show, haven't tried mirroring. Picture quality is awesome. I think price should have been somewhat less. I am sending e-mail to banggood related to YouTube freezing/hanging issue, hoping they could rectify the problem. For now, giving 3 stars due to YouTube issue, as this is the main thing if you are buying Android version. Overall, product is awesome. I wish they have a service center here in India too.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Jakość obrazu jest dobra, ale Android nie działa prawidłowo i nie wie, jak używać okularów 3D, więc każdy może mi pomóc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2019

    superb quality of product but dilevery systems of company is very bad due to it is not provide any help regarding custom duty.....projector is very good.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Cieszę się, że mam ten projektor AUN M18, ale się opóźnił, ale jestem szczęśliwy. Jakość obrazu jest bardzo dobra, że też gram na ścianie i wszystkie funkcje działają w porządku oprócz YouTube proszę dać mi znać, jak mam grać w YouTube i kiedy wybieram wbudowaną ikonę YouTube, To jest napisane, że ta akcja jest niedozwolona i widziałem innych, którzy używają YouTube bez żadnego problemu.. Aby pobrać ponownie nie ma opcji YouTube w sklepie play i nie ma przeglądarki, gdzie mogę przeglądać Google lub mini operę lub Firefox lub jakikolwiek.. Proszę, pomóż mi z tymi rzeczami do projektora. Dziękuję, 🙏 Tutaj załączam ujęcie tego, co jest napisane po otwarciu YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2019

    good but how update the software

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    ürünü beğendim. sadece kenarlarda hafif bulanıklık var ama film izlerken fark edilmiyor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 545
    • Ft19 978
    • Ft48 436
    • Ft60 545
    • Ft54 491
    • Ft19 675
    • Ft23 914
    • Ft30 271
    • Ft29 968
    • Ft51 463
    • Ft57 518
    • Ft47 225
    • Ft30 271
    • Ft27 244
    • Ft54 491
    • Ft20 583
    • Ft22 097
    • Ft136 685