Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(206)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/06/2021

    Bardzo dobry projektor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    I have received the item within 15 days to India (kochi) through EMS express mail service, this projector is beyond my expectations, good quality product, with many features than costly projectors, recommended to everyone looking for a good projector at affordable price. Thanks banggood and the seller, for helping in delivering the product on time

    Komentarze (28)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2020

    Nigdy nie spodziewałem się tak dobrej jakości obrazu od żadnego projektora, ale ta aun M18 Full HD jest tak naprawdę projektorem Full HD. Jakość obrazu jest ponad moje oczekiwania. Kolory zdjęć są bardzo gładkie, co zdecydowanie przypomina salę kinową. Jasność jest naprawdę wielka. Nie mam żadnego problemu z jakością obrazu i jasnością. Zrobiłem kilka zdjęć i filmów, patrz załączone. Zweryfikował też kilka treści 3d, które również wyglądają naprawdę dobrze. Jak na razie projektuję na jasnoróżowej ścianie, ale nadal mam świetny obraz. Muszę kupić dobrą jakość ekranu, żeby mieć dobry obraz. Sprzedawca jest również dobry dostawa była bardzo szybka. Otrzymałem projektor w zaledwie 19 dni w Bangalore. Dzięki za szybką dostawę.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2020

    Jakość super cena jest dobra gra Fenerbahçe jest najprzyjemniejszy do oglądania 300 cali jest dźwięk naprawdę satysfakcjonujący system nagłośnienia głośników nie potrzeba pełnego systemu teatru ładunek przybył w około 2 tygodnie zdecydowanie nie płacisz podatków to jest ubezpieczone" urządzenie, które zasługuje na pensa ja go używam zdecydowanie nie dostać wersji androida polecam dostać podstawową wersję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2019

    Very pleased to have purchased this: PROs: - the picture is stunning even on big wall !! - can be hanged from the ceiling CONs: - the fan sound is a little loud, but can get used to it - a lot of hot air coming out of the projector - need to position the projector directly against the wall, not sideways - the correction distorts the image a bit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2020

    Bardzo miła obsługa Banggood.Otrzymałem swój produkt przed czasem...Jakość produktu jest ossaaaammmm. Jego produkt budżetowy, więc każdy może wziąć to łatwo... Moja opinia Projektor M18 Full HD 5500 Lumens o wysokiej rozdzielczości 1920x1080 Led projektor jest bardzo tanim kosztem witryny Banggood.Jeśli ktoś kupi ten projektor to He/Ona skorzysta z wielu innych. Dzięki, & Amit Gupta Indie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Po długim oczekiwaniu otrzymałem projektor i naprawdę dziękuję osobiście najlepszej osobie w moim życiu Caelyn, która kocha jego pracę w Banggood. Również naprawdę dba i znać problem klienta i ułatwić sprawę, zapewniając co najwyżej pomoc dla klienta. Również dzięki Banggood, który sprzedaje prawdziwy i bardzo dobry produkt nie jak inne portale handlowe online. Moja jedna sugestia, że jeśli więcej ludzi takich jak Caelyn, to ta firma będzie największym na świecie portalem zakupów online w przyszłości. Teraz, jeśli mówię o produkcie jest naprawdę tak ładny i nigdy nie widziałem żadnego projektora jak ten w przystępnej cenie. Przejrzystość piksela i jakość obrazu jest fantastyczna. Kapelusze zespół AUN robi tego typu projektor.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2019

    Great value, solid bright 1080p projector. Fantastic, Incredible true 1080p pix quality projector I really appreciate its versatility when it comes to what it can connect to. It has HDMI, VGA, AV, and USB (for external optical drives and hard drives). It is very bright too. We can see movies in day light also. You're getting a pretty bright projector for the money. It holds up in day time light so long as a draw a curtain. Pros: 1. Picture is clear and vibrant. Great for movie lovers. 2. It gives you the option to watch in a range of 80" - 220" screen, without picture quality compromise. I tested with 100 inch with 9ft distance. 3. Two HDMI input so you can plug in more than one device and support 1080p and 4k video.I plugged in firetv stick into 1 HDMI port. 4. Two USB input so you can play more video from your sd card and mobile phone 5. Remote has all option which unit has so you don't need to move from chair. We can reduce the picture size to 25 percent using the remote. Overall i'm really pleased with this projector and can recommend it to anyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2020

    Doskonały projektor, wcześniej używałem Akey 1, Akey2 i F30. To mój czwarty projektor.. Doskonała jakość.... Dam 5 gwiazdkową ocenę. Z Indii Bangalore.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2019

    In My Projector a Technical Issue, Audio Disturb Some Time....and Our All Awesome Quality .... and in india I pay Costume Duties for this but great product.....

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 978
    • Ft36 326
    • Ft57 518
    • Ft19 675
    • Ft54 491
    • Ft48 436
    • Ft30 271
    • Ft29 968
    • Ft16 315
    • Ft19 978
    • Ft57 518
    • Ft47 225
    • Ft30 271
    • Ft27 244
    • Ft54 491
    • Ft22 097
    • Ft20 583
    • Ft24 216