Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    To jedna z najlepszych lamp w okolicy... Ich zaletą jest to, że mają 360 stopni i nie spadają krótko jak inne lampy, jak inne lampy, które mają tylko górny i niższy poziom Wolę ich niż innych!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    before and after pictures. good improvement, strong light, need to find special adapter and holder for Peugeot reflectors, original is just H7 shape, my car has electrical contact and holder that does not fit any LED with fan or coller addon. Installing is not easy if U are not expert. delivery fast and easy, worth buying with another words... recommends

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobra jakość, miałem normalne światła halogenowe, które nie dały mi wystarczająco dużo światła, z tymi lampami widzę drogę dużo lepiej. Światło jest białe i bardzo dobrze oświetla drogę. Bardzo mi się podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Przybycie za kilka dni, postarajcie się pracować świetnie. Dobrze uszczelnione opakowanie i światła w komplecie ze statecznikiem, dzięki czemu nie ma błędów w jednostce sterującej po zainstalowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Wygląda świetnie i bardzo dobrej jakości. Już niedługo wstawię go do światła mojego samochodu i opowiem wam o wrażeniach!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Doskonała żarówka ledowa. Ma silne, piękne światło. Na zdjęciu sterownik jest zwrócony żarówką z diodą LED. Mam nadzieję, że działa dłużej niż tradycyjna żarówka halogenowa. To może być 5000K Led. Gniazdo może być również przeszkolone na europejskim standardzie. Jest trochę trudne do włożenia, ponieważ drut mocujący znajduje się w otworze ledowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Mając nadzieję, że przetrwają 👀

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    قيمه مقابل سعر ممتاز ..وصل المنتج بحاله جيده.. باقي التقيم بعد التركيب

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    they finally arrived. perfect material, connected on the fly . excellent light. control unit included. no problem on Mercedes w203

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Najlepsze światła led po długim czasie ❤️‍🔥❤️‍🔥 idealne dla Hyundai kona elektryczne 64kw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.95
    • US$9.23
    • US$39.99
    • US$249.99
    • US$90.99
    • US$16.16
    • US$47.99
    • US$14.99
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$78.19
    • US$58.99
    • US$49.99
    • US$55.19
    • US$10.99
    • US$38.99
    • US$42.99
    • US$58.99