Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(115)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(115)
    • 5 Star(107)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/11/2021

    To jedna z najlepszych lamp w okolicy... Ich zaletą jest to, że mają 360 stopni i nie spadają krótko jak inne lampy, jak inne lampy, które mają tylko górny i niższy poziom Wolę ich niż innych!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Dopasowany do belki sportowej Renault megane. Droga w górę, duża odległość, bardzo zadowolona. Był bardzo łatwy do zainstalowania, nie pokazywano błędów w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Doskonały produkt, szybka wysyłka, przedmiot zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobra jakość, miałem normalne światła halogenowe, które nie dały mi wystarczająco dużo światła, z tymi lampami widzę drogę dużo lepiej. Światło jest białe i bardzo dobrze oświetla drogę. Bardzo mi się podobało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Bardzo szybki 💪💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Najlepsze światła led po długim czasie ❤️‍🔥❤️‍🔥 idealne dla Hyundai kona elektryczne 64kw

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Jeszcze nie zamontowane, ale mają dobrą jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Nie próbowałem go jeszcze, mam go dla mojego pojazdu Kia Venga, nie mogę połączyć przestrzeń jest wąska i nie zainstaluje. - Musisz się w to wczuć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Przybycie za kilka dni, postarajcie się pracować świetnie. Dobrze uszczelnione opakowanie i światła w komplecie ze statecznikiem, dzięki czemu nie ma błędów w jednostce sterującej po zainstalowaniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Wygląda świetnie i bardzo dobrej jakości. Już niedługo wstawię go do światła mojego samochodu i opowiem wam o wrażeniach!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.24
    • US$22.99
    • US$22.99
    • US$249.99
    • US$26.99
    • US$90.99
    • US$9.23
    • US$42.99
    • US$58.99
    • US$50.99
    • US$12.99
    • US$38.99
    • US$49.99
    • US$55.19
    • US$57.99
    • US$47.99
    • US$39.99
    • US$13.85