Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2022

    Wykonywanie wysokiej jakości. Ale to nie jest dokładne. Podczas ustawiania ciśnienia na 2,5 bar, ciśnienie sprężarki wynosi do 2,7 bar! Poza tym całkiem cicho, z gumowymi stopami. Tak więc, gdy nadmuchiwanie opony ładnie stoi na miejscu i, nie biegać,.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Bardzo dobrze, działa świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    fast delivery, nice product, checked and works ok!!! Recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Kupiłem go przez UK Banggood, dostarczony w ciągu kilku dni. Bardzo zadowolony z zakupu, dobrej jakości kable 12v i cyfrowy odczyt, gdzie można ustawić ciśnienie i urządzenie odpoczywa. Ma również dodatkowe funkcje z światłami nocnymi i czerwonymi światłami ostrzegawczymi, jest wyposażony w normalne mocowania. Idealny do zwiększenia ciśnienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Bardzo dobra pompa powietrza. Tylne światło ekranu i światło robocze są bardzo przydatne, gdy trzeba go używać w ciemności. Jest głośny, ale ten rodzaj pomp jest nieuchronnie głośny, nic, co wpływa na jakość produktu. Logistyka w moim kraju, gdzie hańba, nie dostarczyli towaru na adres, który podałem . ( To już drugi raz, kiedy to się dzieje z tym przewoźnikiem, co jest DHL) Ostrzegałem ich, że jeśli to się powtórzy, złożę na nich skargę. Mam nadzieję, że nie zrobią tego samego w innych krajach. Co do obsługi Banggooda, to było doskonałe jak zwykle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2022

    Podoba mi się to, Świetna cena, a to tak szybko wysadza opony w moim samochodzie, że nie można tego winić. Ma nawet schowek na kabel. Warte swojej ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Reçu très rapidement. Commande faite le samedi et reçu le vendredi. J'ai passé une autre commande en parallèle qui ne semble toujours pas arrivé et qui a mon avis n'arrivera pas aussi rapidement. Le produit semble correct mais pas encore testé.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Po raz drugi coustemer usługa zrobić zero, nie dać rozwiązania, a jedynym rozwiązaniem jest Paypal

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Przedmiot dotarł bardzo szybko i w bardzo dobrym stanie. Nie miałem jeszcze czasu, żeby spróbować, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    bought on group…. bargain at seven quid…good build

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$52.99
    • US$26.99
    • US$36.95
    • US$30.65
    • US$43.88
    • US$16.99
    • US$50.99
    • US$26.55
    • US$49.99