Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2022

    Wyśmienity mały odkurzacz. Nie zastąpi głównego odkurzacza, ale do małych sprzątania, takich jak samochód, jest wielki. Jest również przydatny jako odkurzacz do rzeczy, które może mieć po prostu zbierający kurz, aby uzyskać grubość z niego - okazało się bardzo przydatne podczas czyszczenia. Członek rodziny, który przyszedł komentarz w tym jest lepszy niż inna marka, które mają. Dostawa była dość szybka do Wielkiej Brytanii, z własną ładowarką wtykową. Łatwo opróżniany, a jeśli używasz odkurzacza domowego z dodatkiem szczotki do odkurzania samego filtra, sortuje go w kilka sekund. Inną rzeczą jest przyklejenie małego kawałka papieru z olejem z drzewa herbacianego lub innym przyjemnym olejem zapachowym, w tym, że kawałki unoszą się w górę i masz świetny zapach, gdy się odkurzasz. Trzymaj mały kawałek pianki, który pasuje do wtyczki, aby chronić go przed zarysowaniem odkurzacza, gdy znajduje się w dostarczonej torbie. Warte posiadania, bardzo wygodne. Z przyjemnością polecam. A+++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Wyśmienita rzecz, dziękuję. Jesteś znakomita i dystyngowana 👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 6qoVIP4
    SA
    12/04/2022

    Dziękuję... przybyłem szybko... A proces trwa?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Potężny i lekki!!! Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Otrzymałem produkt i działa bardzo dobrze jedyny problem mam jest to, że w reklamie mówi i pokazuje dwa filtry dla tego odkurzacza będą dostarczone jak pokazano na zdjęciu, ale otrzymałem tylko jeden, więc mam nadzieję, że przyślą mi inny filtr, który będzie Sam odkurzacz ma silne ssanie dla tak małej jednostki, a akcesoria wysłane z nim działa również.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Produkt otrzymany w dobrym stanie, opakowanie było trochę zgniecione w procesie kurierskim, ale nie wpłynęło to na jego funkcjonalność. Produkt był trochę mniejszy niż się spodziewałem, a moc ssania nie jest tak silna, jak bym chciał, ale robi to przyzwoitą pracę w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    prompt delivery, appears to be well made, a good selection of additional tools. it works well, the only drawback is that the thumb switch action might be difficult for someone without the necessary thumb strength

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Zalety: małe, wydajne, dużo akcesoriów i plus torba do przechowywania. Disadvantage: Na podstawie zdjęć spodziewałem się 2szt filtra kopii zapasowej, ale jest tylko jeden. Część silnika jest pokryta miękkim dotykiem. Takie rzeczy zazwyczaj po jakimś czasie zamieniają się w obrzydliwą lepką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    W porządku, urządzenie przybyło szybko. Działa dobrze, jestem z tego zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Doskonała jakość produktu, specjalnie zamówiony do czyszczenia kuwety obszar piaskowy bardzo dobra moc odsysania próżniowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.47
    • US$109.99
    • US$44.99
    • US$179.99
    • US$19.99
    • US$64.99
    • US$245.99
    • US$64.99
    • US$59.99
    • US$339.99
    • US$225.99
    • US$399.99
    • US$114.99
    • US$749.99
    • US$107.99
    • US$49.99
    • US$59.99
    • US$199.99