Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2021

    The whole thing arrived. Neatly packed. There are a lot of nozzles for every taste. There are instructions. The start button is closed with a plug. Pressed - turned on, pressed and held - turned off. The vacuum cleaner does not work loudly, it is powerful enough, it will perform the function of quick cleaning by 100%. And the presence of many nozzles is very pleasing. Recommend. There is no need for bags. Convenient and simple. I am very glad!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    W pełni pasuje do opisu. Potężna, stylowa. Idealnie dopasowuje się do swoich funkcji. Dostarczone bardzo szybko. Instrukcja w sześciu językach - polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Śliczny odkurzacz, dziękuję! Pakowane w kartonowe pudełko, podczas transportu nie cierpiał. Waga paczki wynosi około 2 kg. /Dużo dyszy. /Łatwa w zarządzaniu. Wystarczająca moc do czyszczenia samochodów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Lakoniczny projekt. Dziękuję za doskonałą pracę!!! .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2021

    all ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Szybki przyjazd, produkt wygląda dobrze i jest w pełni funkcjonalny z dobrą mocą ssania i z bogatym zestawem akcesoriów, Żywotność baterii wydaje się być przyzwoita... pewność, że gdyby tworzywa były nieco lepszej jakości, byłoby prawie prawie idealnie... Zobaczymy.. Jednak doskonałe dla drobnych czyszczenia samochodów lub miejsc trudno dotrzeć, ale również dla czegoś więcej bez przesady...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Wyglądem dekoracyjnym i stylowym. Jego wydajność jest zgodnie z moimi oczekiwaniami, nie zastępuje odkurzacza rekultywacyjnego, ale jest bardzo dobra w zbieraniu małych kawałków. Jego nazwa 120W, to 75 Watt w rzeczywistości. W sumie, to polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Kupiłem go za 22 euro. To jest prawdziwa wartość tego produktu. Dobry silnik, tani plastik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Bardzo mocna, bardzo silna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Dobrze, jak na taką cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$31.04
    • US$29.89
    • US$28.74
    • US$52.99
    • US$69.99
    • US$30.99
    • US$20.99
    • US$27.99
    • US$19.99