Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2022

    Produkt jest dobry, dostawa jest wolna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2020

    Zajęło mi 23 dni, żeby tu dotrzeć. Plastikowa walizka nie za wiele, dobra rzecz albo kasztan i nos. Pierwsze testy pokazują, że nosy wytrzymają wystarczająco!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Wielofunkcyjny klucz do gniazdka 24 szt. śrubokrętów ze stopu molibdenu chromowanego do zastosowań przemysłowych S2, z ciągłym procesem obróbki cieplnej. Zintegrowane wysokiej precyzji wspomagane formowanie CNC, rafinacja karburyzacji termicznej, okres użytkowania w przemyśle, twarde, ale nie kruche, pełne twardości. 6.2 Zapadkowa konstrukcja stopnia, aby zaoszczędzić pracę, 58 zębów struktura zapadkowa dodatnia i negatywna, oszczędność 80% wysiłku Dobrej jakości produkt. Zalecane do profesjonalnego i hobbystycznego użytku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Wyrwany z pudełka. Wygląda świetnie, ale nie można go użyć. Poprosili o zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2020

    Naprawdę dobry i zadziwiająco wysokiej jakości „zestaw narzędzi". To szczególnie pomaga, jeśli chcesz dostać się do niedostępnych narożników i sprawia, że śruba jest znacznie wygodniejsza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Dostawa trwała ponad 2 miesiące, ale warto było na nią poczekać. Doskonała jakość i prezentacja. Racheta wykonana jest z nieco wytrzymałego stopu i bardzo wygodnego w zarządzaniu. Jeśli jest wystarczająco silny, by ostatni raz w normalnych warunkach, to byłby świetny zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    sembra fatto molto bene ma aspetto di provarlo sul campo per il verdetto finale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Super dobra jakość Naprawdę kocham jakość budowy i boks jest niesamowity zbyt bardzo zalecane zapadki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dobra jakość, dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Przedmiot zgodnie z opisem. bardzo dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.59
    • US$28.99
    • US$28.86
    • US$6.53
    • US$61.20
    • US$36.79
    • US$9.99
    • US$49.99
    • US$11.51
    • US$18.29
    • US$14.55
    • US$21.84
    • US$10.34
    • US$5.81
    • US$32.33
    • US$18.51
    • US$5.79
    • US$41.39