Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2155)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2155)
    • 5 Star(2076)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/05/2021

    Niesamowicie wydajny za drwinną cenę! Działa dobrze, jest mały, tak łatwy do noszenia ze sobą. W opakowaniu znajduje się kabel usb-mikro usb i pasek na nadgarstek. Niesamowicie wydajny za śmiesznie niską cenę! Działa dobrze, jest mały, więc łatwo go zabrać ze sobą. W opakowaniu znajduje się kabel usb-mikro usb i pasek na nadgarstek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Dobre narzędzie do pomiaru szybko i łatwo dowolną odległość w domu, bardzo dokładne i bateria wystarcza dużo. Ma funkcję, która w trakcie ruchu laser będzie zmieniał pomiar na żywo, ma również inną funkcję maksymalnej i minimalnej wartości zapisanej w pomiarach. Bardzo dobry zakup!!! Jestem zadowolony z jednostki w tym czasie, opłaty w rozsądnej ilości czasu & teraz około 2 tygodni codziennego użytkowania. Około 10 środków dziennie jest to nadal powyżej 50% opłaty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Zalety - mały rozmiar, bateria litowa. Z wad - mogą być skonfigurowane tylko dla określonego zakresu pomiarów. Załóżmy, że dokładność wynosi 0 mm na 2 metry, 4 mm na 1 m, 3 mm na 4 m i tak dalej. Wyłącznie do użytku domowego lub gdy nie jest wymagana wysoka precyzja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Szybka wysyłka, dotarła za kilka dni. Produkt doskonałej jakości, pokryty trwałym aluminium, miękki uchwyt i bardzo praktyczne funkcje. Ładowanie USB. Instrukcje nie są zbyt jasne, przynajmniej dla mnie, ale zdałem sobie sprawę, że wystarczy przytrzymać przycisk dłużej, aby przełączyć się między trybami i zwolnić przycisk w momencie, gdy pojawi się pożądane ustawienie. Wyświetlacz zapala się podczas pracy.Laser jest bardzo precyzyjny, a następnie bardzo zwarty, świetnie jest trzymać go w kieszeni bez dużych przeszkód, w rzeczywistości jest tak lekki, że zapomina się go mieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    RangeFinder, pomimo niezbyt wiarygodnego opakowania, nie zostały zniszczone. Natywne pole praktycznie nie jest pogniecione (dzięki firmom transportowym!!). Kompleksowość jest widoczna na zdjęciu. Dostarczenie zajęło nieco ponad 3 tygodnie. RangeFinder jeszcze nie testował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Υπέροχο πακέτο! Πολύ συμπαγής και χρήσιμος εξοπλισμός. Πρέπει να φορτιστή για την πρώτη χρήση, αλλά φαίνεται να λειτουργεί καλά! Συνοδεύεται από ένα πλήρες φυλλάδιο οδηγιών με εικόνες. Εξαιρετική αγορά! Γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo dobrze! Faktem jest, że potrzebujesz dobrej powierzchni do lasera. W dniu, kiedy nie widzisz za wiele, gdzie jesteś 8 metrów dalej, potrzebujesz tam pomocy. Testowałem go wieczorem, zajęło 31,3 metra :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    To jest już w drodze! Dokładność nie jest taka zła, jak się spodziewałem. Jednak bardzo trudno jest przejść przez pasek. Biorąc pod uwagę cenę, to wystarczy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo elegancki i super praktyczny do transportu wszędzie poza tym, że ciśnienie jest bardzo wysokie, to rozjaśnia czas Tomasa środków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    The product has arrived in my country very fast! It has a minimal and compact design and the measurements are very accurates. The best of all is that this laser meter is rechargeable which means that you can charge it with a 5.0v usb charger. I will buy a another one for a gift.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 531
    • Ft5 531
    • Ft5 856
    • Ft5 531
    • Ft5 531
    • Ft6 507
    • Ft8 269
    • Ft6 491
    • Ft4 554
    • Ft6 182
    • Ft2 275
    • Ft8 272
    • Ft4 131
    • Ft5 635
    • Ft6 765
    • Ft21 482
    • Ft7 139
    • Ft12 042