Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3501)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3501)
    • 5 Star(3368)
    • 4 Star(126)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2022

    Bardzo prosty w użyciu i może być w 3 trybach pomiaru. Jest to dość podstawowe pomiary, ale można zapisać pomiary. Chociaż używa mini USB do ładowania, nie można przenieść pomiarów do komputera. Jakość Bulit jest bardzo dobra ze stopu aluminium. Pomiary są dokładne. Żywotność baterii jest bardzo dobra. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Wysoka jako??, dokładne i trwa? d?ugo czasu. Zmieszczę małego w kieszeni. Wyświetlacz jest mały, ale nie mam problemu z odczytaniem pomiaru. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    To jest jak kieszonkowy rozmiar. Działa bardzo dobrze, jak na razie wydaje się być dokładny. Dokładniejsze pomiary (w porównaniu z pomiarami wykonywanymi za pomocą taśmy pomiarowej) niż inne na zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bobVIP2
    MK
    07/09/2021

    Bardzo mały, ale to jest dobre, tylko mój nie mierzy więcej niż około 35m. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Przybywa w ciągu 24 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Dziękuję bardzo i przybyłem właśnie dzisiaj. Bardzo miła, bardzo przydatna i precyzyjna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Ótimo produto ! recebi a mercadoria em 15 dias, tudo ok funcionando perfeitamente, recomendo a compra do produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Doskonały produkt do tego, co jest przeznaczony. Bardzo dobra jakość i dotarła długo przed terminem. Rekomendujemy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Mały rozmiar, chociaż lepsze modele mają więcej funkcji, to jest w porządku do pomiaru odległości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jakość jest OK.Miernik jest dobrym produktem, ma aluminiową obudowę, dokładność pomiaru jest OK.Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    To bardzo precyzyjne i dokładne pomiary. Nie ma żadnego bicza. Idealny mały do noszenia w kieszeni. Rozmiar 8,5 cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$50.59
    • US$65.99
    • US$121.26
    • US$135.12
    • US$79.98
    • US$55.99
    • US$290.23
    • US$102.39
    • US$90.46
    • US$101.99
    • US$94.99
    • US$66.12
    • US$63.69
    • US$59.99
    • US$44.88
    • US$42.72
    • US$58.99