Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3367)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3367)
    • 5 Star(3240)
    • 4 Star(121)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2021

    Przedmiot jest trochę mniejszy niż się spodziewałem. Zrobiłem kilka pomiarów to dobrze, że mam poprawne liczby. Używane materiały są naprawdę dobre. Zalecam. Poród był bardzo szybki (5 dni).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Produkt jest w porządku, łatwy w przenoszeniu, ale również daje dokładny pomiar. Ekran jest mały ze względu na mały rozmiar. Brak ustawienia Brzęczka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Ładny mały gadżet, musi być skalibrowany, ale potem jest dokładny. Jest bardzo mały, mieści się w kieszeni. Materiał powierzchnia jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Doskonała jakość, małe i kompaktowe. Bardzo trudno było założyć pasek na nadgarstku, co powinno być całkiem proste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dobrej jakości produkt i jest na pewno wart swojej ceny. Przybycie dobrze zapakowane i w dobrym stanie. Ma dobrą precyzję. Brak opodatkowania dla Brazylii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    I must admit I did not expect it to be that small. My first thought was that it looked a bit like a novelty gadget. But after getting used to it. The small size is actually great and it does feel like quality. I have tested at home against my stanley tape measure and the measurement are accurate. Brilliant piece of kit for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jakość jest OK.Miernik jest dobrym produktem, ma aluminiową obudowę, dokładność pomiaru jest OK.Dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    To bardzo precyzyjne i dokładne pomiary. Nie ma żadnego bicza. Idealny mały do noszenia w kieszeni. Rozmiar 8,5 cm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Jakość budowy jest najlepsza!! Zakres czasami jest zły, jeśli powierzchnia ma czarny kolor, co jest oczekiwane. Całkiem trafne w każdej innej sprawie. Chciałbym, żeby był trochę większy z większym ekranem, ale i tak jest w porządku. Dzięki Banggood za świetną ofertę!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • bobVIP2
    MK
    07/09/2021

    Bardzo mały, ale to jest dobre, tylko mój nie mierzy więcej niż około 35m. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Przybywa w ciągu 24 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 939
    • Ft45 693
    • Ft43 517
    • Ft13 185
    • Ft16 811
    • Ft16 482
    • Ft24 724
    • Ft17 801
    • Ft111 953
    • Ft47 596
    • Ft56 046
    • Ft56 735
    • Ft34 263
    • Ft17 141
    • Ft15 163
    • Ft78 795
    • Ft79 204
    • Ft15 493