Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/05/2021

    Посылка до Бельгии дошла за пару недель. Товар был проверен в общем не жалею что купил. Был хорошо упакован. Благодарю продавца за то что он без обмана прислал хороший товар. Подробности о товаре можно увидеть на канала YouTube: ONL.SH.95 Чтобы найти канал нужно в точности написать указанное название канала в поисковике YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przetestowałem, że ten LRF naprawdę mierzy do 900 m zasięgu (przynajmniej w odniesieniu do celów wielkości budynku). Zbadałem i zweryfikowałem dokładność za pomocą państwowych map geodezyjnych - to ponad 98% i zazwyczaj ponad 99% na dłuższych zakresach (patrz załączony obraz testowy). Uczciwa dyskryminacja celowa (LRF zwraca różne zakresy do poszczególnych kominów opakowania kominowego). Posiada ciągły tryb „skanowania" zakresu, który jest przydatny do dyskryminacji obiektów o mniejszym zasięgu. Nie wymaga zewnętrznych baterii, posiada zintegrowany akumulator ładowania ładowany przez port micro-USB.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Proste, ładne, niezawodne, funkcjonalne i dobra cena, wykonuje swoje zadanie dobrze i jest ładnie zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Reklamować 1500m, ale wysyłać 800m, mylące reklamy. Jego biedactwo. Bateria trwała tylko 2 godziny, kto może zagrać w golfa w 2 godziny? Zamówiony we wrześniu, pierwszy nie miał przedziału na baterie, drugi nie tego, co było zamierzone. Oczywiście problem językowy, jak nie wydają się rozumieć, kiedy płacisz za 1500 m jak reklamowano, zobacz obraz, to co powinieneś dostać. Pytają o zdjęcia i film, kiedy widać po ich sformułowaniu, że może powinno być napisane 800 m, a nie 1500 m

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Dobra jakość optyczna, działa ok również wieczorem. Nic nie schodzi. Plastikowa walizka, materiałowa torba, nie wypełniona karta gwarancyjna. Tylko podręcznik opisuje nieco inny model, i funkcje (trzeba pracować sam). Krzyż nie zawsze w dobrej ostrości w związku z zmierzonym obiektem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Świetny strzelniczy za swoją cenę. Może mierzyć kąt, wysokość i długość w 0,1 przyrostu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Megérkezett rendben. 1200 méterig mér, eddig tökéletesen.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Świetny laserowy znalazca za swoją cenę. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo ładnie. Nie mogę się doczekać, aż go użyję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 119
    • Ft5 420
    • Ft3 974
    • Ft2 980
    • Ft5 963
    • Ft2 317
    • Ft6 297
    • Ft3 977
    • Ft3 977
    • Ft4 818