Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(174)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(174)
    • 5 Star(162)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2022

    Overall great buy, its fast and precise rangefinder. Ive found that if there is even a little fog outside it will have problem reading the distance, but, for this price I cannot complain too much.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Przyjechał szybko, bardzo dobrze zapakowany, ze wszystkimi akcesoriami, dobrym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Odlican uredjaj. moje preporuke.malen.lagan.kvalitetan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Ten produkt bardzo dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Посылка до Бельгии дошла за пару недель. Товар был проверен в общем не жалею что купил. Был хорошо упакован. Благодарю продавца за то что он без обмана прислал хороший товар. Подробности о товаре можно увидеть на канала YouTube: ONL.SH.95 Чтобы найти канал нужно в точности написать указанное название канала в поисковике YouTube.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2020

    Przetestowałem, że ten LRF naprawdę mierzy do 900 m zasięgu (przynajmniej w odniesieniu do celów wielkości budynku). Zbadałem i zweryfikowałem dokładność za pomocą państwowych map geodezyjnych - to ponad 98% i zazwyczaj ponad 99% na dłuższych zakresach (patrz załączony obraz testowy). Uczciwa dyskryminacja celowa (LRF zwraca różne zakresy do poszczególnych kominów opakowania kominowego). Posiada ciągły tryb „skanowania" zakresu, który jest przydatny do dyskryminacji obiektów o mniejszym zasięgu. Nie wymaga zewnętrznych baterii, posiada zintegrowany akumulator ładowania ładowany przez port micro-USB.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Proste, ładne, niezawodne, funkcjonalne i dobra cena, wykonuje swoje zadanie dobrze i jest ładnie zapakowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Reklamować 1500m, ale wysyłać 800m, mylące reklamy. Jego biedactwo. Bateria trwała tylko 2 godziny, kto może zagrać w golfa w 2 godziny? Zamówiony we wrześniu, pierwszy nie miał przedziału na baterie, drugi nie tego, co było zamierzone. Oczywiście problem językowy, jak nie wydają się rozumieć, kiedy płacisz za 1500 m jak reklamowano, zobacz obraz, to co powinieneś dostać. Pytają o zdjęcia i film, kiedy widać po ich sformułowaniu, że może powinno być napisane 800 m, a nie 1500 m

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Dobra jakość optyczna, działa ok również wieczorem. Nic nie schodzi. Plastikowa walizka, materiałowa torba, nie wypełniona karta gwarancyjna. Tylko podręcznik opisuje nieco inny model, i funkcje (trzeba pracować sam). Krzyż nie zawsze w dobrej ostrości w związku z zmierzonym obiektem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Wygląda dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you