Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(142)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(142)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Dokładnie tak, jak opisano, bardzo silny (poziom przemysłowy), działa świetnie! Poprzedniego złamałem, używając go w wilgotnym i zimnym miejscu, przez długi czas... Z mojej winy, było to jasno określone w instrukcji, jak również stwierdzono, że może utleniać metale i elektronika... I tak się stało! To jest jak potężna jest ta rzecz! Szczególnie zalecane, jeśli potrzebujesz poziom przemysłowy, kula armatnia, emisja ozonu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Dokładnie tak, jak opisano, działa doskonale, skutecznie usuwa zapachy i wszelkie inne lotne związki organiczne z powietrza (przy okazji, prawdopodobnie również działa dla wody, np. do filtrowania akwarium). Uwielbiam to, że możesz go wyciąć w dowolnym żądanym rozmiarze! Użyłem go do mojego oczyszczacza powietrza, którego oryginalne filtry są nieczynne, odkurzacz, okap kuchenny, skutecznie usuwa wszystkie zapachy. Prawdopodobnie trzeba będzie często zmieniać, ponieważ jest raczej cienki, ale jest to świetne i niedrogie rozwiązanie! Podczas cięcia, można poczuć, że rzeczywiście jest węgiel, w przeciwieństwie do innych recenzji, nie jest to tylko czarna gąbka. Gorąco polecam ten produkt i sprzedawcę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Miałem szczęście kupić to za ułamek ceny. Czas dostawy był bardzo niski - około 12 dni przez Banggood Express, dostarczony do drzwi. Jest to zgodne z usługami, które zwykle zapewnia Banggood. Był zapakowany w kartonowe pudełko, z dołączonym angielskim podręcznikiem... I to wszystko. Tak naprawdę nie potrzebuje niczego więcej. Nie ma żadnych oznaczeń na samej maszynie. Zewnętrzna powłoka świetnie wygląda w stali nierdzewnej. Wtyczka nie ma podłączenia ziemskiego, jest to prosta wtyczka dwukątna. Jako słowo ostrzeżenia - unikaj dotykania metalowej powłoki podczas pracy generatora. Jeśli coś pójdzie nie tak w środku, nie ma bezpiecznego złącza, będziesz narażony na wysokie napięcie wytwarzane w środku. Wystarczy ustawić zegar, podłączyć i zostawić. Maszyna działa jak na reklamie. Usłyszysz iskry między płytami i poczujesz chararkteristyczny zapach ozonu. Proszę przeczytać o tych generatorach ozonu: są one głównie używane do pozbycia się złego zapachu w domu / pokoju / samochodzie, a nawet wtedy z pewnymi wynikami. Nie wysterylizuje się nim pokoju. Unikaj używania go w pomieszczeniu, w którym są zwierzęta / rośliny / ludzie. Ozon to dobra rzecz, ale ma pozostać wysoko w atmosferze, a nie wdychać - ma wpływ utleniający na wszystko, w tym także żywe komórki. Dzięki Banggood za tak świetną ofertę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Paczka dotarła w ciągu tygodnia - wszystko w porządku. Wydajność ozonatora jest wysoka, działa bardzo dobrze. Zamontowałem gniazdo z uziemieniem szkieletu, ponieważ urządzenie było zasilane tylko dwurdzeniowym kablem. Teraz jest zgodny z naszymi przepisami bezpieczeństwa. Jestem bardzo usatysfakcjonowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    It arrived in about 2 weeks. Delivery was fast. The device works well. Very useful device. In a pandemic period, it is indispensable in the household. I recommend to everyone. The value for money is excellent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Zajęło to dużo czasu, zapakowane w zwykłe pudełko kartonowe. Istnieje funkcja timera, jak również w dowolnym czasie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Super, pracuje bardzo dobrze 😉👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Ozonator jest mały, wygląda bardzo pięknie, opakowanie jest doskonałe. Smród można poradzić sobie bez problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Dotarła za jakieś dwa tygodnie. Użyłem go raz w przedziale pasażerskim. Wygląda na to, że działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Świetne, małe urządzenie. Nie testowałem go jeszcze na samochodzie, ale działa. Nie wdychać ozonu! Natychmiast dostaniesz zawrotów głowy! /Fani są potężni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.94
    • US$65.99
    • US$137.45
    • US$59.79
    • US$138.59
    • US$112.69
    • US$87.77
    • US$9.99
    • US$43.88
    • US$38.10
    • US$48.29
    • US$2.99
    • US$10.38
    • US$5.55
    • US$259.99
    • US$7.20
    • US$16.19
    • US$34.91