Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(22)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(22)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Doskonałe atu. Jest tak mały, że nie mogłem w to uwierzyć. Około 5 w szerokości, 7 lub 8 z przodu do tyłu, około 2 i pół na wysokości. Wystaw nośnik do 10w i wciśnij przycisk, to proste. Nastroje za około 1 do 1,5 sekundy. Zdecydowanie polecam Atu 100. 20 dni roboczych, a wszystko za około 60 funtów.Bardzo imponujące de MM3GQT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Właśnie dostałem tunera dostarczonego 2 tygodnie wcześniej. Ładnie zapakowana i kompaktowa jednostka. Wygląda na pięknie zrobione. Wypróbuję go jutro. Moją jedyną krytyką jest to, że powinien być zaprojektowany dla 13,8woltów, więc źródło zasilania jest łatwe. Oznacza to, że teraz telefon, pakiet baterii jest niezbędny. Rgds Piotr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Działa dobrze, nie jest to jakość akordowego pudełka (Yaesu, Kenwood, Icom...), ale aby być używany jako laptop wykonuje swoją pracę, więc bardzo dobry stosunek ceny do jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Wreszcie problem rozwiązany wymiana dotarła w bardzo dobrym czasie i w dobrym opakowaniu. Ważniejsze jest to, że działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    speedy delivery’ as expected from Banggood good item great tuner easy to use and great for random wires

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Doskonały mały atu, 12v z kablami, więc działa z akumulatora lub dzień pola, świetna cena więc kupiłem 2 jeden do samochodu, jeden do domu lol

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Doskonały produkt, przybył zgodnie z planem i już działa w mojej stacji radiowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Jednostka jest dobrze zbudowana i działa świetnie. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Tuner Good Box ATU 100, ale po prostu półautomatyczny.... Brak pasm pamięci SWR / Dzięki JBD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 453
    • Ft21 860
    • Ft41 188
    • Ft79 210
    • Ft35 801
    • Ft19 959
    • Ft68 754
    • Ft31 682
    • Ft63 368
    • Ft12 560