Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/04/2022

    Dobrze zapakowane. /Szybka recepcja. Urządzenie jest ciężkie, co inspiruje solidność. 4 stopy dostarczane w celu wzmocnienia lasera są również jakościowe. Mają śrubę do zaciskania, aby naprawić laser, ale także dokręcić, aby naprawić zespół do stołu. Dzięki temu możliwe jest posiadanie stabilnego zestawu. Dostarczane są dwa kable. Urządzenie jest więc kompatybilne z różnymi laserami Atomstack, ale także z konkurencyjnymi laserami. Nie próbowałem jeszcze, ale nie zawaham się wrócić do mojej recenzji, jeśli kiedykolwiek byłem rozczarowany, ale nie sądzę, że jestem, ponieważ jestem już zadowolony z lasera Atomstack P7 M40, więc za tę opcję i więcej. Jeśli podobała Ci się ta recenzja, możesz kliknąć na przycisk, który pasuje i zachęca do pozostawienia komentarzy takich jak ten, co można zobaczyć na moim profilu innych produktów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Produto chegou em perfeitas condições, agora só estou aguardando outra mercadoria que era para ter saído junto mas está ainda lá parado em processamento.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Świetny produkt. prawidłowa instrukcja obsługi, łatwa w instalacji. Postępuj zgodnie z instrukcją, a będziesz bardzo zadowolony. Najlepszy dodatek do mojego Atomstack A5 Pro. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Przyleciał 2 dni wcześniej niż się spodziewaliśmy. Jednostka była dobrze zapakowana i łatwa do podłączenia do grawera. Działa świetnie dla kontenerów, które są prostym cylindrem. Trzeba trochę popracować, żeby dostać się na poziom dla czegoś, co jest dziwne, ale robi porządną robotę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Pochodzi z magazynu w Czechach. Szybka dostawa, 4 dni od zamówienia. Działa dobrze z lederem Skulpfun S9.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Świetne opakowanie przybyło z wyprzedzeniem grz do sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2022

    Doskonałe i doskonałe Polecam je wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Nie mam jeszcze nic, z czym mógłbym to połączyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie. Bardzo dobrze zapakowane, ale jedna z pokrętła jest uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Działa idealnie z Atom A5 Pro! I bardzo dobrze zapakowane i zorganizowane! Wysokiej jakości produkt! Poleciłbym wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$63.99
    • US$89.99
    • US$32.99
    • US$59.99
    • US$25.99
    • US$72.99
    • US$79.99
    • US$53.99
    • US$9.99
    • US$25.99