Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2021

    Przyleciał 2 dni wcześniej niż się spodziewaliśmy. Jednostka była dobrze zapakowana i łatwa do podłączenia do grawera. Działa świetnie dla kontenerów, które są prostym cylindrem. Trzeba trochę popracować, żeby dostać się na poziom dla czegoś, co jest dziwne, ale robi porządną robotę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Dziękuję, otrzymany dzisiaj. Nie mogę się doczekać, kiedy pojawi się główny laser. Bardzo dobrze pakowane i chronione Jednostka wydaje się bardzo wytrzymała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo dobra jakość urządzenia (metal). Podpory, które przynosi do lasera (nogi) są plastikowe. Podręcznik jest tylko w języku angielskim i jest trochę za mało. Jest testowany i działa idealnie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Paczka otrzymana w dobrym stanie. Bardzo dobrze zapakowane, ale jedna z pokrętła jest uszkodzona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Działa idealnie z Atom A5 Pro! I bardzo dobrze zapakowane i zorganizowane! Wysokiej jakości produkt! Poleciłbym wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Dobra jakość, bardzo solidna. Bardzo dobrze zapakowany z dobrą instrukcją obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Nadal nie mogę powiedzieć nic o ATOMSTACK R3 24W Rotating, ponieważ nie otrzymałem jeszcze laserowej etykiety. Ale jeśli chodzi o wysyłkę, to na pewno, jest bardzo szybki i bardzo dobrze zapakowany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Produkt w 100% zgodnie z oczekiwaniami. W cenie byłem zdumiony jakością materiału, montażem i eksploatacją! Polecam zarówno produkt, jak i sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Kupiłem go razem z Atomstack M40 i dostałem je 3 dni wcześniej niż oczekiwałem. Nie miałem czasu, żeby spróbować, ale jestem pewien, że będzie mi się podobało. Wydaje się być całkiem dopełnienie z grawerem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2021

    Kupiłem to do mojego laserowego cięcia A5 M40 atomstack, muszę powiedzieć, że jakość jest bardzo dobra, bardzo dobrze zbudowany i wydajność jest świetna, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$99.99
    • US$11.54
    • US$29.99
    • US$6.92
    • US$13.85
    • US$8.07
    • US$8.07
    • US$99.99
    • US$12.69