Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Przybył szybko i był łatwy w montażu. Instrukcje montażu były jasne i łatwe do wykonania. Ale nie jest to z instrukcją obsługi. Sam musisz je sprawdzić. Przeczytaj ustawienia mocy dla swojego materiału przed rozpoczęciem, ponieważ ten laser jest dość silny i może skończyć się grawerowaniem o wiele głębiej, niż sobie wyobrażasz. Dobrze kroi papier, graweruje drewno bardzo dobrze i był bardzo zadowolony z anodyzowanego aluminiowego graweru.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jestem zadowolony z laserowej maszyny do grawerowania. Dostawa była szybka - 11 dni i ładnie zapakowana. Komponowanie było łatwe i z pewnością mniej wykwalifikowanych może sobie z tym poradzić. Części są ładnie wykonane, konstrukcja jest solidna i ładniejsza niż na zdjęciu. Pierwszy grawer zmienił się w cięcie, ale po odpowiednim ustawieniu programu byłem zadowolony z wyniku i zrozumiałem, że dla większych zdjęć lub cięcia konieczne jest grawerowanie maszyny. Próbowałem opisu owocu, ale anodyzowane aluminium i antykorek jeszcze nie próbowały. Pobór mocy przy pełnym wiązce wynosił około 30w, co zgadza się z opisem. Mam nadzieję, że będzie miała długi okres życia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    The product generally exactly, what I expected. Fairly easy to assemble ( <2 hours ), all tools incl. in the package. As a new user of laser engraver, it took time ( 2-3 hours ) to get the necessary information to start. Some condition are not mentioned - the zero position have to set always manually, no electrically designated home position, - in the package there are sample materials and no words about its purpose, - the focusing process is not described at all Anyhow, the downloadable LaserGRBL software is working correctly under Win10/64 OS. It took time to recognize, the text files must convert to .jpg before it should be used. I recommend deeply to view the tutorial 'Engraving myth and truth video ' ( image enclosed, the blue item is on the bottom of the LaserGRBL app UI ). I have 3 small complains: - the position scale in X-Y direction is perfectly painted, but the counterpart sign on the moving objects are missing. I had to paint it manually on both item with a white pen to make it usable. - the laser head height adjustment need to use the special hex wrench. It would be better a longer and manually useable big head screw. - the controller unit sockets are on the top of the box. It is unpractical. I added a second pair of socket to the side to use a canvas cover when the unit is out of use. It is more convenient. Finally I got some parts which are not usable ( or did not explained its role ).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wielkie usługi. Zajęło to dużo czasu (zaległe) do wysyłki, ponieważ był to preorder i zamówiłem w ostatnim dniu. Po wysłaniu dotarł tu bardzo szybko. Dobrze zapakowane, świetne instrukcje angielskie i z niektórych tutoriali na youtube (dostania oprogramowania i sterowników) konfiguracja była łatwa! Wrócimy do tego, jak to działa. Pierwsze testy poszły świetnie :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Świetny laser, bardzo łatwy w budowie i konfiguracji, dużo informacji na YouTube. Zbudowałem mnóstwo małych rzeczy z moim synem. Szkło, tnie drewno i skórę, zdjęcia na drewnie

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dostałem produkt w osiem dni. Zapakowali elementy oddzielnie dla etapów instalacji. Tak łatwo było to ustawić. Po kilku korektach programu LaserGBRL, mam dobre wyniki. Negatywne jest to, że urządzenie nie ma wyłącznika i wyłączników granicznych. Nie miałem nic przeciwko, bo to są rzeczy, które można dodać później. Ogólnie to ładne urządzenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Nie ma słowa na jakość produktu, oprogramowanie jest bardzo różne, nie jest łatwe, musi być turecki, a małe hobby działa. Mam 30 w, ale ma maksymalnie 20 w, i nie wiem jak uzyskać pomoc od kogo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    super snelle levering in 6 dagen binnen en na 45 minuten de eerste test gedaan precies wat ík er van verwacht had. top product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Stupendo prodotto funziona benissimo Praca naprawdę dobry bardzo dobry produkt Działa bardzo dobrze bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Ok, ładnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft81,769
    • Ft57,540
    • Ft86,009
    • Ft70,739
    • Ft36,340
    • Ft36,340
    • Ft46,334
    • Ft54,512
    • Ft149,609
    • Ft81,163
    • Ft63,900
    • Ft50,272
    • Ft51,483
    • Ft69,655
    • Ft58,752
    • Ft39,671
    • Ft57,540
    • Ft906