Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(244)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(244)
    • 5 Star(223)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/09/2021

    Co za wspaniala maszyna! Dostałem w ciągu 5 dni w oczekiwanym terminie. Montaż był naprawdę łatwy, jeśli postępujesz zgodnie z podanymi instrukcjami. Już zrobiłem kilka ładnych kreacji. Jest to świetne urządzenie do hobby. Wycina sklejkę o grubości 3 mm za pomocą kilku przejść. Wszystko zależy od ustawień prędkości i mocy. Spodziewam się zrobić wiele miłych, spersonalizowanych prezentów. Byłoby świetnie, gdyby maszyna miała stopnie końcowe. Ale za tę cenę nie mogę narzekać. Kupiłem to urządzenie do mojego hobbystycznego budowania modeli. Ale teraz mam zupełnie nowe hobby z tą maszyną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Świetny produkt dla tych, którzy chcą zacząć (jak ja), ale myślę, że można uzyskać jeszcze więcej. Próbowałem grawerowanie najpierw, a następnie cięcie na sklejce testowej, że jest z nim, byłem zadowolony, to wymaga trochę więcej praktyki z oprogramowaniem .. Następnym krokiem jest zastosowanie na innych materiałach. Przesyłka zgodnie z planem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Zgodnie z umową dostawa w planowanym terminie, brawo. Super schludne opakowanie. Łatwy montaż z instrukcją obsługi, jasne i precyzyjne wyjaśnienia. Usunąłem gwiazdę ze względu na negatywny punkt, mam wątpliwości co do mocy lasera, zgodnie z funkcjami wymienionymi na stronie, moc wyjściowa lasera wynosi 5.5-6W, a ja otrzymałem laser o maksymalnej mocy 5W, zobacz zdjęcia, Jeśli mi to wyjaśnisz, chętnie się zgodzę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Przybył wczoraj, zamontowany z ogromną łatwością (nawet jeśli brakuje instrukcji w języku włoskim...) i przy minimum praktyki z lekkim oparzeniem dzisiaj już graweruję. Paczka przyszła 3 dni przed datą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Everything works great. I am very happy with this laser. Cut 3mm plywood in 3 passes. Great machine for my hobby.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Uwielbiam to! Działa niesamowicie dobrze i jest łatwy w montażu. Pakowanie odbywa się tak dobrze, że jest kompaktowy, a produkt zabezpieczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Mogę wszystkim polecić szybki montaż programu, a także perfekcyjne laserowanie z prędkością 1200

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2022

    Powodzenia, jeden agent pracujący (jedna osoba), jeden agent. Bardzo dobry produkt, 30w doskonałe do cięcia i grawerowania. To przyszło z magazynu w ciągu tygodnia! Lepiej, żeby tak było.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Świetna maszyna! doskonały stosunek ceny do jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Gute Verarbeitung und sehr schneller Versand nach Österreich von CZ. guter stabiler Laser der schnell zusamengesetzt ist und es auf YouTube gute Anleitungen gibt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.99
    • US$399.99
    • US$349.99
    • US$399.99
    • US$499.99
    • US$599.99
    • US$358.99
    • US$269.00
    • US$529.99
    • US$669.00
    • US$529.00
    • US$254.99
    • US$1,099.99
    • US$699.99
    • US$339.99
    • US$269.99
    • US$174.99
    • US$185.99