Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(140)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(140)
    • 5 Star(134)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2021

    The product generally exactly, what I expected. Fairly easy to assemble ( <2 hours ), all tools incl. in the package. As a new user of laser engraver, it took time ( 2-3 hours ) to get the necessary information to start. Some condition are not mentioned - the zero position have to set always manually, no electrically designated home position, - in the package there are sample materials and no words about its purpose, - the focusing process is not described at all Anyhow, the downloadable LaserGRBL software is working correctly under Win10/64 OS. It took time to recognize, the text files must convert to .jpg before it should be used. I recommend deeply to view the tutorial 'Engraving myth and truth video ' ( image enclosed, the blue item is on the bottom of the LaserGRBL app UI ). I have 3 small complains: - the position scale in X-Y direction is perfectly painted, but the counterpart sign on the moving objects are missing. I had to paint it manually on both item with a white pen to make it usable. - the laser head height adjustment need to use the special hex wrench. It would be better a longer and manually useable big head screw. - the controller unit sockets are on the top of the box. It is unpractical. I added a second pair of socket to the side to use a canvas cover when the unit is out of use. It is more convenient. Finally I got some parts which are not usable ( or did not explained its role ).

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Przybył szybko i był łatwy w montażu. Instrukcje montażu były jasne i łatwe do wykonania. Ale nie jest to z instrukcją obsługi. Sam musisz je sprawdzić. Przeczytaj ustawienia mocy dla swojego materiału przed rozpoczęciem, ponieważ ten laser jest dość silny i może skończyć się grawerowaniem o wiele głębiej, niż sobie wyobrażasz. Dobrze kroi papier, graweruje drewno bardzo dobrze i był bardzo zadowolony z anodyzowanego aluminiowego graweru.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Jestem zadowolony z laserowej maszyny do grawerowania. Dostawa była szybka - 11 dni i ładnie zapakowana. Komponowanie było łatwe i z pewnością mniej wykwalifikowanych może sobie z tym poradzić. Części są ładnie wykonane, konstrukcja jest solidna i ładniejsza niż na zdjęciu. Pierwszy grawer zmienił się w cięcie, ale po odpowiednim ustawieniu programu byłem zadowolony z wyniku i zrozumiałem, że dla większych zdjęć lub cięcia konieczne jest grawerowanie maszyny. Próbowałem opisu owocu, ale anodyzowane aluminium i antykorek jeszcze nie próbowały. Pobór mocy przy pełnym wiązce wynosił około 30w, co zgadza się z opisem. Mam nadzieję, że będzie miała długi okres życia.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Co za wspaniala maszyna! Dostałem w ciągu 5 dni w oczekiwanym terminie. Montaż był naprawdę łatwy, jeśli postępujesz zgodnie z podanymi instrukcjami. Już zrobiłem kilka ładnych kreacji. Jest to świetne urządzenie do hobby. Wycina sklejkę o grubości 3 mm za pomocą kilku przejść. Wszystko zależy od ustawień prędkości i mocy. Spodziewam się zrobić wiele miłych, spersonalizowanych prezentów. Byłoby świetnie, gdyby maszyna miała stopnie końcowe. Ale za tę cenę nie mogę narzekać. Kupiłem to urządzenie do mojego hobbystycznego budowania modeli. Ale teraz mam zupełnie nowe hobby z tą maszyną.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wielkie usługi. Zajęło to dużo czasu (zaległe) do wysyłki, ponieważ był to preorder i zamówiłem w ostatnim dniu. Po wysłaniu dotarł tu bardzo szybko. Dobrze zapakowane, świetne instrukcje angielskie i z niektórych tutoriali na youtube (dostania oprogramowania i sterowników) konfiguracja była łatwa! Wrócimy do tego, jak to działa. Pierwsze testy poszły świetnie :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Świetny laser, bardzo łatwy w budowie i konfiguracji, dużo informacji na YouTube. Zbudowałem mnóstwo małych rzeczy z moim synem. Szkło, tnie drewno i skórę, zdjęcia na drewnie

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Dostałem produkt w osiem dni. Zapakowali elementy oddzielnie dla etapów instalacji. Tak łatwo było to ustawić. Po kilku korektach programu LaserGBRL, mam dobre wyniki. Negatywne jest to, że urządzenie nie ma wyłącznika i wyłączników granicznych. Nie miałem nic przeciwko, bo to są rzeczy, które można dodać później. Ogólnie to ładne urządzenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Nie ma słowa na jakość produktu, oprogramowanie jest bardzo różne, nie jest łatwe, musi być turecki, a małe hobby działa. Mam 30 w, ale ma maksymalnie 20 w, i nie wiem jak uzyskać pomoc od kogo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Mogę wszystkim polecić szybki montaż programu, a także perfekcyjne laserowanie z prędkością 1200

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    super snelle levering in 6 dagen binnen en na 45 minuten de eerste test gedaan precies wat ík er van verwacht had. top product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 990
    • Ft95 978
    • Ft58 932
    • Ft47 987
    • Ft54 386
    • Ft47 987
    • Ft63 984
    • Ft41 589
    • Ft113 440
    • Ft72 846
    • Ft60 785
    • Ft111 975
    • Ft94 058
    • Ft106 421
    • Ft31 575
    • Ft89 422
    • Ft181 753
    • Ft2 582