Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(70)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2022

    my first laser engraving machine. I bought for my job this machine. ı had a problem about payment on banggood. Platform did not allow payment over the $700. I couldn't purchase for this reason. forced me to pay using the banggood payment method. I didn't like this. For this reason, I removed the lost goods insurance and bought it again. this product is perfect for me. laser power is so good. you just sent the bottom board in solid color. it doesn't make any sense. It should at least have metric expressions on it. It came to turkey in exactly 1 week. I did not pay tax or shipping

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Miałem kilka laserów diodowych, i muszę przyznać, że ten jest najlepszy i najmocniejszy. Różnica mocy w porównaniu do innych lub A5 Pro, który jest gorszym modelem, jest bardzo zauważalna. Ponadto należy zauważyć, że wzięli pod uwagę małe szczegóły, aby jakość i komfort użytkowania były najlepsze, takie jak śruba mocująca do modułu laserowego, wysokiej jakości szkło filtrujące, które chroni nas przed promieniami laserowymi itp. I doskonale obrabiane i wykończone aluminium materiałów budowlanych. Innym ciekawym szczegółem jest to, że może być używany przez kabel podłączony do komputera, aby przenieść projekty i kontrolować laser, ale można również umieścić projekty na karcie microSD i umieścić ją na laserze, I pracować bez pc w pobliżu dzięki dotykowemu ekranowi, który przynosi, bardzo przydatne, jeśli mamy laser w warsztacie i nie mamy pc w pobliżu. Krótko mówiąc, polecam produkt po wypróbowaniu kilku podobnych, a do grawerowania i cięcia, jest najbardziej skuteczny ze względu na jego moc i szybkość.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Wszystko się ułożyło

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Używam ponad 20 grawerów laserowych, lubię atomstack a10 pro tak bardzo. Jest bardzo mocny, bardzo precyzyjny i działa bez pc. Ta maszyna jest całkowicie dla profesjonalistów. Podzieliłem się recenzję na moim kanale youtube „Emre KONCA"

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Najszybsza wysyłka z BG, 3 dni. Pakiet był w porządku, zmontowany łatwo laser, działa jak reklama!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Perfekcyjny 👌

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2022

    Mój pierwszy laserowy grawer. Wciąż się uczy i dostosowuje ustawienia. Jakość tego grawera jest dobra, z wyjątkiem kół na obu osiach. Mają zauważalne płaskie miejsce i nie toczą się w sposób ciągły. Również wsparcie firmware może być lepsze. Pierwszą rzeczą, którą zrobiłem było uaktualnienie firmware, aby móc połączyć grawer z moim wifi. W przeciwnym razie działa świetnie i z wszystkimi akcesoriami daje bardzo dobre wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2022

    Nabyłem AtomStack A10-Pro z M50 moduł laserowy, po rozsądnym montażu i to jest tutaj, aby powiedzieć, że jestem właścicielem (2 CNC i 3D Creality Printer), załadowałem plik „2mmm plywood cuting dog".nc". Że jest na pendrivie, który jest połączony z maszyną, skupiłem laser, obracałem się, nagrywałem, ale nie przeciął. Następnie przygotowałem maszynę, aby nagrać plik „2mm sklejki motyl.nc", nic się nie stało, nie zarejestrowano cienia światła. Kontynuowałem testy i udało mi się użyć zarówno LightBurn, jak i laserGRBL do tworzenia wspaniałych nagrań, ale nie mogę ciąć 2 mm sklejki lub MDF. Kontroler przyszedł wadliwy, Nie wiem, gdzie jest problem, kocham maszynę, ale trzeba ją przeciąć. Co możemy zrobić 113030950585116951_1662147136870? - Zmień tylko moduł, możemy?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2022

    Produkt dotarł do mojego domu w ciągu 12 dni. Nie uiszczałem dodatkowej opłaty, ponieważ zamówiłem go pocztą elektroniczną. Produkt jest dobry, polecam go. To mój pierwszy laser i staram się uczyć sama. Jest wiele zmiennych, jestem pewien, że z dnia na dzień będę miał lepsze wyniki. Nie używam teraz plastra miodu ani pomocy powietrznej, chociaż mam dobre wyniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Zrobiliśmy świetne odbitki, idealne cięcia. Maszyna cztery

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$629.00
    • US$999.00
    • US$699.99
    • US$1,299.99
    • US$319.99
    • US$499.99
    • US$849.99
    • US$259.00
    • US$419.99
    • US$449.00
    • US$249.99
    • US$499.99
    • US$269.99
    • US$329.99
    • US$199.00
    • US$289.99
    • US$199.00
    • US$89.99