Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(43)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(43)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/01/2021

    Podoba mi się zestaw! Bardzo stabilny lot. Tylko elektronika towarowa była za ciasna i zapakowana, co spowodowało skręcenie się kabli. Poza tym wszystko dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Don't bother buying the PNP version with the motor, esc and servos. The ESC is junk and the servos are cheap plastic-gear type. Otherwise the airframe is really good and this plane flies great. I used a 6s battery, 1800mah, and a 2200 kv motor with a 70a ESC. With this setup the plane is radical, unlimited vertical with 120+ mph speed.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Świetnie wyglądający samolot. Serwo są plastikowe. Bardzo lekkie? THX i kamera bardzo mała. Wygląda na to, że powoli latający niski wzmacniacz ustawia pudełko Fpv. Używałbym tego do wysokich wzmacniaczy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    buon prodotto. qualche rifinitura va migliorata ma vola bene e il prezzo è ottimo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Pierwszy kupiłem Fpv, a potem dwa zestawy. Dobrze spakowane. Wygląda świetnie. Łatwy budowa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    To najseksowniejszy samolot świata zbudowany do aerodynamiki. Nie mogę się doczekać, żeby go wypróbować

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Came with a different motor and prop than what was purchased:

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo dobry i szybki samolot. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Świetny produkt jak na pieniądze! Tydzień na dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    To jest bardzo dobre skrzydło do latania wytrzymałości. Podczas lotu 4S1P LiIon jego ok, aby zejść poniżej 7 „rekwizyt, ale z 4S2P potrzebuje dodatkowego pchnięcia z 8" rekwizytu. Zakładam, że ma bardzo niski przeciąg, ponieważ lądowanie oznacza szybowanie z odległości 300 m i porównywanie do ZOHD Dart V2 z tym samym silnikiem KV i kombinacją, gdzie ZOHD przyspiesza o wiele wolniej pod wiatr. Jest to bardzo przyjemny samolot do latania - trudno powiedzieć, czy jego wysoka prędkość jak skrzydła nie jest aż tak sztywna, ale już pchnąłem go 140km/h :) i jedna gwiazda w dół, ponieważ podczas tworzenia MOTOR+PROP combo na twardym rozbiciu skrzydła pękły - więc piana Czy nie jest tak niezniszczalny.... KUPIĆ ponownie w tym srebrnym materiale S800 ;)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 017
    • Ft13 736
    • Ft6 524
    • Ft28 558
    • Ft34 905
    • Ft20 452
    • Ft13 327
    • Ft21 368
    • Ft23 270
    • Ft25 032
    • Ft151 626
    • Ft43 017
    • Ft24 681
    • Ft45 793
    • Ft43 594
    • Ft8 240
    • Ft24 421
    • Ft5 492