Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Produkt łatwo podłączony do mojego pudełka DB i z czasem mogłem określić, co zużywa tyle energii elektrycznej. Używając wykresów bluetooth w moim telefonie, odkryłem, że to moja stara lodówka zużywa tyle prądu. Planuję wymienić ją na jeden dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2019

    Nice product. Used to monitor generator AC voltage and amperage fo 30 amp circuit. Nice sturdy connecting terminals, easy instructions for 120V or 240V use. Bright display with large numbers for easy reading. Software work with decent Bluetooth range. time and voltage scales can be changed by double tapping the graph. monitors internal temperature, voltage, amperage, watts, watt hours, kilo Watt hours, power factor, line frequency, cost of usage and carbon monoxide. Very pleased with it's operation. Thanks again Banggood!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2019

    El dispositivo cumple con lo anunciado. Los contactos y los tornillos son buenos por lo que aguantan cables de secciones GRANDES. Perfecto para controlar cargas de gran consumo. En mi caso lo tengo monitoreando TODO el consumo de mi vivienda. No se sobre calienta en exceso (puedes ver la temperatura en la pantalla o en la APP) No es un dispositivo "pequeño" pero encaja en cualquier sitio. Yo adquirí la versión con bluetooth, y tuve 2 problemas: El primero es que la APP SOLO ESTÁ DISPONIBLE PARA ANDROID y no para IOS. Ojalá tuviera alguna actualización futura o mejor respaldo por parte del programador de la misma. El segundo problema, es que para conectarte necesitas una contraseña, la cual es 123456789. Y aunque es "fácil" no figuraba en ningún manual. Tampoco me la supieron facilitar desde Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    Aussitôt reçu, aussitôt testé... l'appareil est précis et fonctionne parfaitement sous Android seulement et version 6 ou supérieure. Je le conseille................

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2019

    Espectacular medidor de potencia, altamente recomendable comprarlo con Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    Doskonale, wszystko w dobrym stanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2020

    Dokładnie mierzy moc, napięcie i prąd. Nie grzeje się. Nie działa z Android Ver 9. 0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JaiVIP3
    IN
    06/10/2019

    It works very well here in India. It gives an idea of how much energy an appliance is consuming so that the faulty ones can be replaced.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • DBSVIP3
    IN
    28/08/2019

    Excellent, Now again I am going to buy higher version (Bluetooth version).after this review. Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Produkt został dobrze zapakowany, ale LCD nie jest w odpowiednim miejscu, jest przeniesiony. Jeszcze tego nie testowałem, ale mam nadzieję, że to zrobi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 818
    • Ft3 914
    • Ft2 709
    • Ft2 709
    • Ft1 805
    • Ft1 353
    • Ft3 010
    • Ft3 974
    • Ft2 709
    • Ft28 921
    • Ft5 420
    • Ft6 294
    • Ft9 940
    • Ft5 963
    • Ft3 311
    • Ft46 998
    • Ft21 871
    • Ft4 968