Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/01/2021

    Dobrze wykończona kurtka rowerowa, nadaje się na bardzo zimne dni ( 5 stopni ) i przeciwdeszczowa. Top produkt zdecydowanie w tej cenie!. Bardzo szybka dostawa, 14 dni wcześniej niż się spodziewano!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    W końcu po 60 dniach dostarczono kurtkę. Trzeba uważać w wyborze rozmiaru, 180 cm wzrostu i 83 kg wagi, zamówiłem 2XL. Piękna kurtka rowerowa, idealna do zimowych przejażdżek rowerowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo szybka dostawa, 5 dni wcześniej niż oczekiwano. Wystarczy przetestować sam produkt, aby sprawdzić, czy pasuje do opisu na stronie internetowej. W każdym razie ładnie wykończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Ta kurtka jest naprawdę dobra, ale wewnętrzny materiał pozostawia mało wełny (lub jak ją nazwać) i pozostaje na bluzie z kapturem lub t-shirtu pod nią. Ale usunąłem je nożyczkami i teraz wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobra jakość, przy wzroście 1,78 cm/82 kg, rozmiar XL jest idealny. Jedno nie jest dla mnie jasne, dlaczego zamek zamyka się po lewej stronie, kiedy wszystko jest po prawej...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    great product, good quality. Very comfortable in windy and cold weather. The size xxl fits me perfect, 173cm heigth, 90kg.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Znaleziony jak w opisie. Bardzo dobry produkt, wykonuje swoją pracę (utrzymanie ciepła) bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Bardzo dobra kurtka do biegania i jazdy na rowerze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 099
    • Ft6 270
    • Ft8 046
    • Ft14 187
    • Ft9 968
    • Ft13 413
    • Ft59 804
    • Ft13 032
    • Ft9 968
    • Ft10 731
    • Ft12 268
    • Ft7 230
    • Ft18 021
    • Ft8 033
    • Ft7 279
    • Ft9 198
    • Ft14 954
    • Ft9 198