Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/05/2021

    Wystarczająco jasne, nie wiem czy jest tak dużo, jak mówi. Ale dość hałaśliwy. Za kilka minut się rozgrzewają i wiatrak brzmi głośno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Bardzo mocne światło, tylko problem w tym, że wentylator, który chłodzi lampę jest trochę hałaśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2018

    This LED light is stunningly beautiful by appearance extremely well made and blinding bright! I have the brightest porch light on the entire 1/2 mile city block that I live on brighter the surrounds of your home detours thief's in the night. Daylight sunshine on my porch every night

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2020

    Dobry produkt z niezbędnym wentylatorem chłodzącym. Piękne naturalne światło. W małym, cichym pokoju, wentylator może być słyszany trochę głośniej. Jest duży i nie może być umieszczony w każdej lampie. Uważaj, gdy go kupujesz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2020

    Produkty dotarły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2018

    packaging is superb Excellent product im impressed much better ofc than my 45w cfl lamps and cheaper. Thanks.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2018

    perfect lights Will buy more

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2018

    SUPER BRIGHT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zamówiłem lampę Led z 35 watami i 50 watami. Dostarczenie było szybkie i jakość lamp dobra, zwłaszcza emisja światła jest ogromna. Co mam do zarzucenia głośnego hałasu wentylatora, z wersji 35 Wat można to znieść, ale z wersji 50 Wat trzeba by być bezpośrednio głuchym, aby nie słyszeć hałasu wentylatora. Testowałem lampy nad stołem kuchennym, mój wniosek, lampy nadają się do dużych pomieszczeń i przestrzeni chronionej na zewnątrz, ale nie w pobliżu ludzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Nice Bright Light, nie mogę patrzeć w nim bezpośrednio. Ale wentylator jest jak mały odrzutowiec, albo wentylator na niskim ustawieniu z daleka. Jeśli w cichym pokoju jest to irytujące. Kiedy mówi się lub telewizja jest trochę głośniej niż jest to możliwe. Ta lampa jest bardziej do światła na zewnątrz lub tylnych drzwi w obudowie. Jeśli nie są otulone czystą perforowaną obudową, diody LED mogą mieć większy zlew i wentylator nie byłby konieczny. Cóż, MON jest planowane :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 541
    • Ft5 831
    • Ft1 654
    • Ft2 614
    • Ft2 049
    • Ft8 748
    • Ft1 575
    • Ft3 807
    • Ft1 986
    • Ft4 006
    • Ft3 628
    • Ft1 853
    • Ft5 831
    • Ft4 698
    • Ft16 041
    • Ft4 647
    • Ft2 185
    • Ft3 154