Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Przyszedł w 14 dni. To chyba opóźnienie z powodu świąt Bożego Narodzenia i pandemii. Lampa jest ładna i idealnie pasuje do pomieszczenia o powierzchni około 16 m kw. W białym zakresie świeci bardzo jasno, prawie jak w szpitalu. RGB jest również bardzo dobry. Jakość muzyki jest bardzo czysta i jasna. Pracuje z aplikacją i z pilotem! Bardzo dobra jakość za pieniądze. Moja córka jest bardzo szczęśliwa, co oznacza, że ja też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Zainstalowałem to oświetlenie w moim pokoju o powierzchni 15 metrów kwadratowych. Natężenie białego oświetlenia jest dość wystarczające. Kolorowe światła świecą znacznie mniej, nadają się do wieczornego relaksu. Pilot IR jest odpowiedni, niestety chciałby jeszcze jeden. Aplikacja Bluetooth nie działa na telefonach Xiaomi, nie jest możliwe połączenie z nią urządzeń. Może inny producent telefonów. Pilot jest rozwiązany za pomocą bramy IR systemu Tuya, działa stosunkowo dobrze. Ale niektóre specjalności nie działają. Głośnik jest ręcznie dołączony do telefonu po początkowym wysiłku i jest funkcjonalny. Ogólne zadowolenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Nie tak łatwo zamontować, należy uważać, sufit musi być zgodny z lampą, nie wiele funkcji w aplikacji, ale głośnik jest wybitne kolory są dobre, jeden wyjątek, aplikacja myli zielone i niebieskie światło, ogólnie dobry zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Świetny produkt. Bardzo jasny z chłodnymi i ciepłymi ledami. Kolorowe ledy mają niską jasność. Aplikacja Bluetooth działa ok z muzyką, ale istnieją różnice między paletą kolorów aplikacji a kolorem wysyłanym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Πολύ καλό για τα χρήματα του!!! Αρκετά φωτεινό και εύκολο στην σύνδεση!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Idealnie, bardzo mi się podoba!!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Nie jestem teraz testowany, ale wygląda dobrze. Bardzo szybka wysyłka, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    świetna lampa, to już moja trzecia, co prawda nie posiada pamięci ostatniego stanu, czyli po ponownym włączeniu sieci max na biało. W tej cenie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Perfekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 911
    • Ft12 419
    • Ft24 041
    • Ft10 605
    • Ft53 175
    • Ft12 273
    • Ft11 530
    • Ft12 591
    • Ft13 840
    • Ft12 885
    • Ft10 605
    • Ft9 897
    • Ft12 584
    • Ft46 942
    • Ft49 566
    • Ft21 371
    • Ft47 256
    • Ft32 822