Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/02/2021

    Paczka dotarła do Białorusi w ciągu 24 dni, to rekord! To nigdy nie było tak!! Szacunek sprzedawcy, polecam wszystkim!! Skrzynka przyszła zdeformowana, ale latarnia na zewnątrz cała, sprawdzę pracę, którą będę podpisać!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Item arrived as per the announcement, I haven't tested it yet but the first impression appears to be of good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Światło świeci mocno, nie ma go na moim Blitzwolfie, który kupiłem wcześniej, ale za cenę to luksus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    01/07/2021

    To wartość dla pieniędzy, światło super, szybkie ładowanie na słońcu, bez wątpienia powinieneś go kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Opis świeci wystarczająco, ale bateria nie wskazuje jej pojemności w mAh.??

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Spodziewałem się większego, ale ma całkiem jasne światło. Nie ma sprawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Produkt się zepsuł. Usuwam jedną gwiazdę z mojej oceny z tego powodu. Lepsze połączenie lub zapewnienie jakości mogłoby to naprawić. Ponieważ dostałem go za jedyne 2,17€ jako „prezent" dla mojego zamówienia na stojące biurko, po prostu go otworzyłem i byłem w stanie naprawić. Przyczyną usterki było złe podłączenie do panelu słonecznego (kabel był luźny). Po moim naprawie działa bez zarzutu. Podoba mi się, że komórka Li-Ion może być bardzo łatwo wymieniona, ponieważ używa uchwytu na baterie. Jasność światła jest bardzo dobra dla tak małego urządzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wszystko w porządku, zawsze chętnie ponownie. Idealne powitanie na dziedzińcu. Komórka słoneczna powinna mieć tylko osłonę, w przeciwnym razie kurz się do niej wchłonie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    .Otrzymano szybko, bardzo ładny artykuł, muszę zostawić ich dzień na słońcu, aby baterie się ładować, więc mogę wrócić później komentarz na temat prawidłowego funkcjonowania i mocy oświetlenia urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Lampy działają doskonale, obejmują duży obszar, a czujnik jest nawet lepszy niż piszą. Bardzo łatwy do zainstalowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 439
    • Ft5 971
    • Ft3 271
    • Ft4 422
    • Ft4 703
    • Ft3 294
    • Ft3 158
    • Ft6 916
    • Ft5 683
    • Ft11 897