Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1434)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1434)
    • 5 Star(1311)
    • 4 Star(107)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/12/2020

    Dostarczone na czas, pracując zgodnie z oczekiwaniami. W porównaniu do wielkości i źródła mocy jasność jest właściwa - nie słońce, ale sprawia, że rzeczy są widoczne w ciemności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Przybyła bardzo szybko, sakiewka jest bardzo dobra, Bez problemu? Jeszcze nie próbowałam Ale czy to wygląda na bardzo dobry produkt? Kiedy spróbuję, napiszę recenzję?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Pierwsze szacunki wyglądają naprawdę dobrze, mam ich ładowanie, a jutro będę wiedział, jak dobrze się świecą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Przybyli dzisiaj i wygląda na to, że wykonają zadanie. Umieściłem je na słońcu do ładowania, więc miejmy nadzieję, że będą gotowe do zainstalowania jutro. Pakowanie było trochę słabe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    Mam ich pięć! Małe jasne światła to działa w 3 trybach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    produto excelente.. mesmo de dia se tapar o painel solar, dá uma boa luz.. apenas pensei que fosse maior, mas maior nem sempre significa melhor.. de noite ilumina todo o quintal!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Paczka była częściowo uszkodzona, ale światło było ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Naprawdę bardzo dobre lampki świąteczne Mikołaj łatwo znajdzie twój dom. Wysoka technologia bezprzewodowa konstrukcja bt 5.1

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    El envio fue rapido y llego sin defectos, los materiales de la lampara se sienten de una buena calidad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Dobre oświetlenie, ustawienie wielu trybów. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 593
    • Ft10 731
    • Ft4 597
    • Ft5 603
    • Ft17 632
    • Ft4 458
    • Ft8 863
    • Ft8 046
    • Ft10 685
    • Ft9 921
    • Ft4 634
    • Ft4 979
    • Ft8 813
    • Ft9 291
    • Ft15 714
    • Ft11 113
    • Ft6 303
    • Ft19 548