Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1471)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1471)
    • 5 Star(1346)
    • 4 Star(107)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2019

    Reçu en 3 semaines. Petite taille (voir photo) mais efficace, éclaire vraiment bien (photo). La batterie interne est une 18650 de 3,7 v chargée à 4,20 v DC. Je l'ai chargée dans un chargeur externe la première fois (ça va plus vite). Le motion sensor est efficace et le timer est de 15 secondes. Les soudures sont correctes et solides. Le petit bouton pour changer les modes a 4 positions: les 3 positions de lumières décrites dans le manuel + arrêt. >> ATTENTION: pour changer les modes avec ce bouton il faut être la nuit ou couvrir le panneau solaire. A voir dans le temps ce que ça va donner au niveau de charge/décharge batterie et étanchéité. Mais on peut ajouter une 2ème batterie en parallèle avec 2 petits fils.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    I received this solar light but it doesn't work. The light was in the sun for 3 days, but still does not work. What can I do to get the right light? Should I open the lamp and check the battery and connections? If I send you the light back, the shipping cost will be higher than the cost of the light.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2019

    This is the best, brightest solar sensor light I ever had!!! Aldo it's not on a perfect, sunnyest place, it still has enough power to turn on im the morning... And it's powerfull, enlightens long, big stairs! I highly recomend it!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2019

    Nice i recommend it to everyone 100 LED Solar Powered PIR Motion Sensor Wall Light Outdoor Garden Lamp 3 Modes

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2019

    zatím čekám až se nabije

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Ma rozsądne oświetlenie. Posiada 3 tryby użytkowania: 1°- przez indukcję u ludzi: Naciśnij przycisk przez 1 sekundę, aby wejść w ten tryb, zapali się, gdy ludzie pojawią się i zostanie w pełni wymazany 15 sekund po wyjściu. Interakcja 2°-ludzka Tryb światła: Lampa zostanie zapalona światłem, kiedy ludzie przyjdą, lampa będzie świecić mocniej i po 15 sekundach ludzie wrócą do światła. Tryb światła 3°: Lampa pozostaje lekko oświetlona przez cały czas, bez względu na to, czy ma obecność ludzi, czy nie. Jeśli na panelu słonecznym jest światło SOL lub inne, lampa nie włączy się nawet jeśli włączy się włącznik ON/OFF. Aby sprawdzić panel słoneczny, wtedy lampa się zapali.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2019

    Very good for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Kupiłem jeden plus akumulator nie był dobry, ponieważ umieściłem lampę w miejscu, gdzie łapie słońce przez 10 godzin i to samo działało tylko przez 30 minut w nocy. Dziękuję zespołowi Banggood za ich szybką obsługę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Dostarczone na czas, pracując zgodnie z oczekiwaniami. W porównaniu do wielkości i źródła mocy jasność jest właściwa - nie słońce, ale sprawia, że rzeczy są widoczne w ciemności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2019

    It's good but very small, and although it does have 100 led lights, it is not as bright as I expected. Quality is good, but expected it to be larger in size.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.66
    • US$17.31
    • US$26.55
    • US$21.93
    • US$14.54
    • US$29.20
    • US$48.88
    • US$19.54
    • US$16.99
    • US$38.99
    • US$22.99
    • US$13.99
    • US$22.49
    • US$23.49
    • US$15.00
    • US$14.99
    • US$26.85
    • US$53.99