Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-26 00:54:56

    príjemné lacné svetlo - skôr do vonkajšieho prostredia - kvôli vysokej teplote pri svietení plusy - vysoký výkon za málo peňazí - svietivosť je vysoká - cena bola priaznivá 2,8€ za 30w reflektor - jednoduché pripojenie - ľahké svetlo - vodeodolnosť - ale veľmi tomu neverím - budem používať iba pod strechou mínusy - výsoká teplota pri svietení až 70 - 80 stupňov na plášti je to 40 - 50 stupňov po dvoch minútach svietenia.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-23 07:13:03

    Thank you.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-02 09:50:46

    Presentation picture is different, but it seems to be ok. Check my pictures.

    Komentarze
  • ste
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-29 03:57:13

    Arrivato in un sacchetto senza protezione e con la lamiera piegata. Per fortuna funziona, ma esteticamente rovinato. Più cura nella spedizione

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-28 14:02:37

    Matériel arrivé dans un état pitoyable

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-22 07:08:50

    ITEM RECEIVED 50w and not 30w as stated ! I needed Less light.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-26 01:06:43

    toto svetlo som dostal za 2 týždne príjemné lacné svetlo - skôr do vonkajšieho prostredia - kvôli vysokej teplote pri svietení plusy - vysoký výkon za málo peňazí - svietivosť je vysoká - cena bola priaznivá 2,8€ za 30w reflektor - jednoduché pripojenie - ľahké svetlo - vodeodolnosť - ale veľmi tomu neverím - budem používať iba pod strechou mínusy - výsoká teplota pri svietení až 70 - 80 stupňov na plášti je to

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-08-07 08:01:24

    Flood light indeed , I use them in the cellar and I was able to find long forgotten stuff in the out of the way corners there. Would recommend them to anyone with a large cellar or loft.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-30 07:25:20

    Super éclairage qui remplace avantageusement les tubes néon. Je viens d'équiper mon sous sol . avec ma prochaine commande l'atelier et le garage. Je suis très satisfait du produit !!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-01 02:56:12

    -Tovar prišiel v poriadku - Vynikajúca cena - spĺňa prezentované technické parametre -The goods came right - Excellent price - meets the presented technical parameters Martin

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>