Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(51)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(51)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2019

    This monocular is smelly and doesn't strike me as qualty as described. It is hard to focus what you are watching and it requires some eye exercise to actually see what you plan to see... Maybe it is matter of experience but I didn't have this kind of problem before. It has not so quality bag but what it really miss is lens protective caps.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    article conforme à la description. 2 molettes de réglage pour la netteté. un peu gros à mon goût. la housse ne va pas faire long feu elle commence déjà à se désagréger

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2019

    For the price, you cant go wrong. The overal quality is fine. The rubber housing does not feel cheap at all. Only problem I have with it is that on arrival the largest lens was loose. I could easily click it back in it's position. I bought this to use during hikes. It's more compact then a binocular. Vision is very clear, even at low light conditions (at night you still see nothing, but at dusk you can still see clearly). The magnification of 16x makes you read numberplates at +200mtr! Overall, at this price, it's a good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2019

    Увеличение меньше заявленного. Не регулируется четкость изображения на максимальном разрешении. Буду открывать спор.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Dobrze za tą cenę. Jakość optyczna jest dobra dla ceny, a powłoka antyodbiorcza jest dobrej jakości pozwalając na wyraźne obrazy. Aberracja chromatyczna jest niska. Zalety: pole widzenia jest zmniejszone i ma pewne kuliste aberracje. Faktyczny wzrost wynosi 12x, a nie 16x, jak w reklamie. Lunetka ma 40 mm otworu, a nie 50 mm, które pojawiają się w cechach. 50mm to zewnętrzna średnica lunetu, a nie soczewki. A do tego gumka ma silny zapach naftali, co trochę przeszkadza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Otrzymałem małą paczkę dziś rano 19 lipca 2021 roku i była dobrze zapakowana i od razu spróbowałem i jestem z niej bardzo zadowolony jestem przyzwyczajony do obserwacji ptaków i przyrody i widzę bardzo daleko z i dziękuję za nią!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Bardzo dobry monoular, waga z workiem tylko 260 g...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Otrzymano dnia 14/10/2021

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Przedmiot jest dostarczany w porządku. Dziękuję, Josefie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Artykuł drugi opis. (ang.) ZALETY ZAMKNIĘTE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 049
    • Ft54 451
    • Ft13 978
    • Ft26 854
    • Ft8 827
    • Ft5 148
    • Ft9 929
    • Ft8 458
    • Ft9 194
    • Ft7 187
    • Ft6 368
    • Ft7 961
    • Ft27 074
    • Ft4 775
    • Ft30 534
    • Ft6 766
    • Ft12 739
    • Ft5 094