Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Bardzo dobrze, wzmacniaczu. Z głośnikami 40W wystarczy dźwięk w małym garażu. Dźwięk jest miękki, przyjemny. Temperatura pracy rurek jest wysoka. Myślę, że to dobry pomysł, aby ochłonąć z cichym wentylatorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Bez hałasu, bez zniekształceń, bardzo czysty i ciepły dźwięk. W ogóle dobra jakość. Potencjometr powinien być lepszy. Muszę kupić bardziej czułe głośniki (> 90db...! Szybka wysyłka z naszego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Otrzymałem wersję 6p. Nie tak imponuje wizualnie jak FU32, ale znalezienie zamiennych rurek (a tym samym toczenia rur) powinno być znacznie łatwiejsze. Być może również mniejsze uszkodzenie podczas wysyłki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Byłem kupić fu32 wersja, ale to przyszło do mnie(6p6pvertising) cokolwiek to nie ma znaczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Sprzęt dotarł szybko. Mała cena, ale słabo zapakowane. Uszkodzone gniazdo lampy i lampy FU32. Podczas pakowania musi być uszkodzony, ponieważ opakowanie, w którym jest zapakowany produkt, jest nieuszkodzone.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Tak, jest różnica między traktorem a rurą. Dźwięk rurek jest bardziej naturalny i pogodny, Nie znudzi się nim tak szybko jak z tranzystora. Tranzystor jest nachalny, ostry, suchy, syntetyczny. Ten wzmacniacz jest naprawdę dobrze wykonany: wszystkie komponenty są wysokiej jakości, produkty na poziomie przemysłowym (z wyjątkiem dwóch drutów anodowych, które wyglądają tanio, ponieważ są zbyt cienkie). Dźwięk jest przyjemny i szlachetny. Jestem zadowolony i gorąco polecam ten model. В общем я слегка оху... Тот случай, когда в колонках слышно больше чем в наушниках. Супер! 3W x 2 вполне достаточно:) Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2020

    Bardzo dobry i nie drogi wzmacniacz rur. Czysty dźwięk, bez hałasu, cudowny głos podobny do rurki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo ładnie wykonane, bardzo ładnie. Opakowania są również dobre. Dźwięk jest doskonały, doświadczenie słuchania LP z nim jest teraz całkowicie elektronowe w moim systemie dźwięku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Przyjdź szybko - dzięki :-) Niestety widać, że jest małe pęknięcie na Jedno z gniazd (6j1). Przetestuję go później. (producent nie może instalować rur przed wysyłką) ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Zamówiony amper tuby fu32, ale otrzymał 6p6p, wzmacniacz tuby.Nie bez powodu był to wzmacniacz zastępczy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 121
    • Ft3 789
    • Ft18 958
    • Ft4 642
    • Ft12 638
    • Ft5 053
    • Ft14 597
    • Ft8 027
    • Ft4 010
    • Ft6 200
    • Ft3 157
    • Ft5 970
    • Ft4 737
    • Ft7 629
    • Ft2 550
    • Ft7 487
    • Ft2 209
    • Ft14 597