Opinie klientów

4.92 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • satmar
    IT
    2018-08-17 13:27:41

    Ottima soluzione economica per installare un PM sul proprio APM ardupilot, necessita pero' di molta manualita' e esperienza nei montaggi elettronici....

    Komentarze
  • 2018-03-06 05:35:11

    todo soltinho para você fazer as soldagens. Agora é fazer os testes pq já tinha comprado um e queimou com muita facilitade na minha bateria zip 8000 mah 11v

    Komentarze
  • 2019-05-26 03:14:38

    Very Good product I like this super super super बहुत अच्छा

    Komentarze
  • 2018-01-08 05:23:50

    Uso com minha Apm pro funciona perfeitamente!

    Komentarze
  • 2017-01-18 11:01:14

    Arrivé assemblé connecteurs XT60, super

    Komentarze
  • 2019-11-09 02:12:43

    brilliant item

    Komentarze
  • Roman
    DK
    2019-10-12 13:19:19

    good power module

    Komentarze
  • Dimon90
    RU
    2017-01-14 02:59:47

    Доставка была быстрой. Но модуль пришел уже запаянный и не рабочий. Снял термоусадку, сразу в руках развалился корпус катушки, начал мерить напряжение, вместо 5в выдает 1.1в. Сделал фотки этих проблем, отправил продавцу, вернули деньги. Щас заказ другую модель модуля.

    Komentarze
  • gordonh
    AU
    2016-12-29 04:40:37

    the main reason I purchased this version was because I wanted to solder it into my quad. now I need to unsolder everything so I can use it as I wanted. PIA. extra work for me.

    Komentarze
  • infix
    AT
    2016-08-17 06:35:05

    contrary to the description the module came pre-soldered with connectors, would have liked to solder it myself, soldering quality doesn't look too great.

    Komentarze
Show:

    Go to page

    Go

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft35,232
    • Ft5,053
    • Ft4,939
    • Ft9,269
    • Ft39,562
    • Ft7,078
    • Ft29,668
    • Ft46,359
    • Ft5,560
    • Ft17,614
    • Ft30,905
    • Ft7,724
    • Ft49,143
    • Ft4,015
    • Ft5,869
    • Ft30,908
    • Ft19,469
    • Ft10,883