Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/05/2022

    Produkt zabrał 1 miesiąc, aby dostać się do Portugalii, ale bardzo warto było czekać. Jakość jest na najwyższym poziomie! Udało nam się uzyskać zdjęcia z bardzo dobrej jakości pod względem ostrości. Wyświetlane zdjęcia nie mają żadnych edycji. Zostały one wykonane zaraz po przybyciu produktu. Na zdjęciach można zobaczyć szczegóły pszczoły stolarskiej (to nie było żywe), szczegóły poduszki i szczegóły płatków kwiatu i innej części rośliny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Jestem naprawdę zaskoczony, jak dobrze to działa! Po prostu trzeba umieścić go dokładnie nad obiektywem, a następnie można zrobić wielkie makro zdjęcia (słuchiwki, banan, włosy, skóra)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2022

    Kupiłem to, żeby robić z bliska zdjęcia roślin. Ja używam iPhone'a 12. Pasuje dobrze, a jakość obrazu jest bardzo dobra. Sam element jest dobrze wykonany i wystarczy kilka sekund, aby dopasować się i wyregulować. Jestem z niego bardzo zadowolony i gorąco polecam. :-) Zdjęcia pokazują jedną z roślin jako kompletny widok i jeden jako zbliżenie przy użyciu Makro Lens.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Po pewnym czekaniu paczka w końcu dotarła do telefonu, potrzebuję trochę czasu, aby nauczyć się, jak sobie z nią radzić, ale na początku to działa jak magia. Działa jak mikroskop, więc musisz zbliżyć się do obiektu, który chcesz sfotografować. Możesz sobie wyobrazić, że trudno jest robić zdjęcia żywych, poruszających się stworzeń 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Zdecydowanie polecam ten gadżet wszystkim zainteresowanym mikroskopem, z wyjątkiem profesjonalnego użytku; nie ze względu na jakość produktu, ponieważ jest doskonały w tym zakresie cenowym, ale dlatego, że profesjonaliści mają o wiele lepsze zabawki do zabawy. Możesz przeczytać moją pełną recenzję tutaj: bit.ly/apexel200x

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Várakozásaimon felüli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2022

    very nice thanks

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2022

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Działa dobrze, tylko pamiętaj, że obiektyw musi być dotykanie elementu wqnt, aby zobaczyć, nie można mieć przestrzeni między nimi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    ESTOU TENTANDO ACHAR A 200X ATÉ HOJE, WYŁĄCZ TENTAR MAISUM POUCO, QUEM SABE EU ACERTO OPONTO DA CÂMERA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$24.99
    • US$9.20
    • US$13.99
    • US$19.54
    • US$20.78
    • US$36.79
    • US$36.95
    • US$56.34
    • US$21.99