Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(203)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(203)
    • 5 Star(177)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2021

    Dostawa przeprowadzona bardzo szybko. Dotarłeś do mojego domu przed terminem! Zestaw bardzo dobrze zapakowany. Wszystkie elementy były bardzo dobrze zapakowane w plastikowe pudełko. Tylko uważaj na wyświetlacz OLED, ponieważ jest bardzo mały i bardzo delikatny. Spójrz na zdjęcie. Paczka poszła prosto przez celnik. Nie płaciłem żadnych opłat. Ani R$ 15, które jest zwykle pobierane przez brazylijską pocztę. Warto było kupić. Teraz musimy tylko zamontować się do testów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt jako opis. Zmontowane i przetestowane ok działa zgodnie z oczekiwaniami. Dobrej jakości produkt i bardzo ciekawe projekty stacji pogodowych mogą być testowane za pomocą tego zestawu. Pozdrawiam.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Wszystko przyszło na czas, nic nie zginęło w paczce, instrukcje, które mi nie pomogły

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Naprawdę zestaw zrobiony dobrze i dobrze udokumentowane. Prosty w montażu i od razu działający. Z nieistotnych kosztów masz małą stację meteorologiczną ze wszystkim, czego potrzebujesz do modernizacji i rozbudowy. Kupiłem go z oferty. (Przetłumaczony) wyświetlacz i czujnik gotowy do użycia. Świetne dla tych, którzy chcą zacząć lub się uczyć. Dobry produkt dla tych, którzy chcą podjąć ryzyko w świecie IOT. W zestawie nie ma instrukcji montażu. Przewodnik powinien być pobrany z reklamy w formacie doc, ale nie wydaje się bardzo zaktualizowany. Jednak w internecie można znaleźć wiele materiałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Projekt Box to świetny pomysł. Linki, które ostatnio próbowałem, żadna nie zadziałała. Oprogramowanie będzie problemem, jak widać z przeglądu wideo, powiązanego ze stroną produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Przybył bezpiecznie- dość szybko- bez instrukcji- przejdź do GitHub.com/GJKJ/WSK i wciśnij zielony przycisk kodu pobrania >pobierz zip i instrukcje znajdują się w instrukcji przewodnika (przeczytaj najpierw mnie)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Duża wartość, ale nie dla początkującego z powodu braku instrukcji i roboczego szkicu (stąd tylko 4 gwiazdki). Po pierwsze, podręcznik nie chciał się pobrać, a kiedy podążałem za linkiem powtórzonym w sekcji Pytania, to był inny wyświetlacz. Oglądałem filmy, które dały wskazówki, ale wciąż walczyłem, by uruchomić wyświetlacz, a Biblioteki Sketch były inne w niektórych przypadkach. W każdym razie, jak pokazuje obraz mam go pracując z wszystkimi czujnikami i wyświetlaczem OK. Uwaga: 1) W przypadku 8266 D1 jako SCL i D2 jako SDA - nie trzeba ich ustawiać w oprogramowaniu. 2) Adres wyświetlacza wynosi 0x3C, mimo że jest to wyświetlacz 128x64. 3) #defini OLED_REST -1 jest konieczne, chociaż szkic, który skopiowałem miał go jako 4, które pracowało na UNO. 4) 16 górnych rzędów (0-15) jest żółty, a reszta (16-63) - żółty - to nie jest kolorowy wyświetlacz! Powodzenia chłopaki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Fajny zestaw do pomiaru światła i informacji o klimacie. Zawiera płytę kontrolera z modułem ESP8266MOD, mały panel wyświetlaczy, 3 czujniki, oraz skoczki, kabel USB i 2 mini plansze. Jeszcze nic nie uruchomiłem, ale jeśli coś nie jest wadliwe, to powinien być dobry punkt wyjścia do pomiaru powietrza i światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Przybył nietknięty na czas. Pomimo prostego opakowania, otrzymałam je bez uszkodzeń. Schludne małe pudełko zawiera wszystkie niezbędne części. Nie mogę się doczekać, żeby to poskładać i wypróbować. Myślę, że program i rysunek montażowy można pobrać z sieci. Łatwiej było kupić w magazynie niż w poszczególnych częściach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Properly packed in a box. Three modules required soldering to attach the pins, easy. With the online documentation and forums, took 30 min to get the software working. Nice kit for that price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 709
    • Ft6 251
    • Ft6 614
    • Ft5 143
    • Ft3 005
    • Ft13 731
    • Ft1 668
    • Ft9 227
    • Ft2 670
    • Ft7 715
    • Ft10 160
    • Ft5 089
    • Ft12 028
    • Ft11 694
    • Ft3 339
    • Ft9 288
    • Ft4 134
    • Ft6 980