Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(106)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(106)
    • 5 Star(100)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2020

    Wygląda naprawdę ładnie i dobrze. Nie otworzyłem go jeszcze, więc nie mogę komentować jego występu. To na święta. 14 dni dostawy do Wielkiej Brytanii!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Bardzo dobry raz jeszcze banggood zaskoczony doskonały produkt polecam Był dobrze zapakowany, Pudełko było zmiękczone, ale produkt przyszedł w 100%

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2019

    Bagr jsem vyzkoušel a zde je pár postřehů. - při jízdě zatáčí na jednu stranu -baterie je honě slabá ,stačí pár minut a je vybitá - hraje docela nahlas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • pfeVIP3
    BR
    16/03/2019

    bom brinquedo chegou prefeito sem nenhum problema a entrega foi rápida o vendedor está de parabéns

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    Chegou tudo conforme a descrição, fantástico brinquedo, vendedor confiável super recomendo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2018

    I am a teacher in a school which is for malformed students. I received my excavator today which i was bought for my students. it seems good quality but unfortunately its palette was broken off when i opened the box.. I will be gratefull if you send us a new palette for my students.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Doskonały produkt, jakość i dobra cena...!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    It is a surprise for a very precise and realistic movement! There is also power, and it may take caterpillar when turning. During operation, the music also plays and has humor. It is good for the price and I like it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2019

    Muito bom, veio com um braço solto e uma mola no canto do isopor, mas foi só encaixar no devido lugar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2019

    produit conforme a la description, je recommande. personnellement, ça va me servir de décoration dans mon atelier

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft46 726
    • Ft8 585
    • Ft42 254
    • Ft8 082
    • Ft52 201
    • Ft22 631
    • Ft24 822
    • Ft191 658
    • Ft6 255
    • Ft13 588
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft27 180
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft3 648