Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Gratulacje Banggood dotarł mój multimetr, uruchomiony i kompletny ✅ Polecam Banggood i rzeczywiście przybył bardzo szybko tutaj w Brazylii gratulacje Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Wszystko dzisiaj dotarło w kolejności 5*****,. Jedyną rzeczą, która wskazywała na to, było zobaczyć 3 czerwone wskazówki aligatora, a nie 2 czarne i 2 czerwone, jak widać na zdjęciach, poza niczym nie wskazać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Urządzenie pomiarowe jest bardzo dobre. Łatwy w użyciu, dokładny. Bardzo się z tego cieszę. Paczka nie dotarła pod podany przeze mnie adres, powinienem był zwrócić na to uwagę. (Śledzenie informacji...) Na szczęście, paczka dotarła.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Dobre liczniki wytrzymałe i dobrej jakości. Ładny duży i jasny wyświetlacz. Tylko, że nie dostałem wszystkich dodatkowych sznurków jak na zdjęciu. Dla reszty napastnik w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Całkowicie zadowolony z otrzymanego produktu, spełnia wszystkie specyfikacje publikacji, od daty zakupu w 20 dni do Kolumbii, jedyną rzeczą była wysyłka, która została opóźniona 8 dni po strzałce zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • eygll
    TR
    23/03/2021

    Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Doskonały produkt i świetny sprzedawca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Dostarczone bezpiecznie i jego działanie OK. Podoba mi się. Dzięki Bang dobrze.... szybka dostawa 👍👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Прибор нормальный , щупы ерунда .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Multimetr cyfrowy z automatycznym i ręcznym zakresem. Jest z torbą do przenoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft130 176
    • Ft5 240
    • Ft13 015
    • Ft9 088
    • Ft4 841
    • Ft7 566
    • Ft21 325
    • Ft9 685
    • Ft20 626
    • Ft10 896
    • Ft6 639
    • Ft4 541
    • Ft6 639
    • Ft3 842
    • Ft26 033
    • Ft8 737
    • Ft4 841
    • Ft10 487