Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(38)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(38)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/04/2022

    Otrzymałem go dzisiaj, jako pierwsze wrażenie bardzo dobre, ekran świetlny i w pomiarach na słońcu precyzyjnych w testach, które zrobiłem zobaczymy to w pracy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Używam go głównie do sprawdzania prądu i napięcia AC. To daje prawidłowe odczyty. Istnieje wiele innych funkcji ten cyfrowy miernik zacisku jest w stanie, będę sprawdzać te funkcje, kiedy będę miał czas. Jestem zadowolony z jakości budowy i jego funkcji. Ekran cyfrowy jest wystarczająco jasny i można go czytać nawet w świetle dziennym bez żadnych problemów. Ogólnie rzecz biorąc, dobry zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Przyjechał bardzo szybko i bez opłat, doskonały rozmiar urządzenia i wspaniałe funkcje i specyfikacje, nie przyjść na baterię..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Otrzymaliśmy ten produkt z miłą dostawą czasu.Ten produkt jest bardzo miły w użyciu.Ma dobrą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    - Nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Przybyłem wcześniej, Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Jestem w pełni zadowolony z urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Dobry wyrób. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2022

    Nice, and good price. Took long though to receive, and the messaging is often lacking. At least compared to other webshops I sometimes order at. The latter though has a plethora of messaging, but better to much then to little information. This was my 1st for banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$14.99
    • US$28.99
    • US$129.99
    • US$25.99
    • US$62.99
    • US$92.99
    • US$14.99
    • US$20.99
    • US$54.99
    • US$14.99