Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2021

    Multimetr jest świetny! Bardzo nietypowa konstrukcja, kompaktowy, lekki, jest osłona ochronna. Wiele różnych funkcji, znajduje ukryte okablowanie, automatycznie określa zakres pomiarów, pokazuje temperaturę otoczenia itp. Działa na dwóch bateriach 1,5V AAA. W zestawie znajduje się również walizka. Dopóki nie zrozumiem funkcji sterowania głosem, w przeciwnym razie wygodne w użyciu, funkcje są spełnione. Polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dobry multimetr działa dobrze, jednak kupiłem model Q60S i otrzymałem model Q60 bez rozpoznawania głosu. Straciłem od razu na pierwszym zakupie na stronie Banggood. Mam złe wrażenie ze strony, jak nie mam jak narzekać na przełącznik z najdroższego modelu i nie pobyt, jeśli urządzenie i muszą poczekać kolejny miesiąc będę musiał zaakceptować i trzymać się najtańszego modelu. Czułam się zraniona i rozczarowana moim pierwszym zakupem. Zobacz zdjęcie mojego zamówienia ze strzałką wskazującą zakupiony model i zdjęcie modelu, który otrzymałem. Nie ma baterii, nie ma go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP5
    SK
    19/12/2021

    Ok, praktyczna, dobra kontrola

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bardzo ladnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Dobry produkt, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Opis pozycji jest trochę mylące, więc przypadkowo wybrałem urządzenie bez rozpoznawania głosu przy zamawianiu... W przeciwnym razie wszystko najlepsze; DZIĘKI!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Urządzenie działa całkiem dobrze, rozpoznawanie mowy kosztuje dużo, to jedyny problem, jaki masz. Nie można zmienić języka. To działa w języku angielskim. Kabura jest większa niż poprzednia wersja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wszystkie tryby działają perfekcyjnie. Jeśli używasz rekwizytów, nie jest łatwo umieścić je na swoim miejscu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Bardzo zadowolony z produktu, nie spodziewałem się, że wysoka jakość i cechy będą tak dobre, jak są. Jestem pod wrażeniem tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Szybka dostawa!Zamówiłem licznik z rozpoznawaniem mowy, ale niestety okazało się, że to jeden bez

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$37.99
    • US$24.99
    • US$93.99
    • US$15.99
    • US$26.55
    • US$49.65
    • US$16.16
    • US$14.99
    • US$23.09
    • US$39.26
    • US$20.78
    • US$28.99
    • US$57.74
    • US$18.99
    • US$22.99
    • US$23.09
    • US$14.99
    • US$38.99