Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1201)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1201)
    • 5 Star(1162)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Szybko dochodzę do Chile. Zajęło to dokładnie 10 dni. Produkt dostępny jest w wysokiej jakości czarnej torbie i futerale. Z ich odpowiednimi kablami. Wygląda na dobrą jakość. Jest bardzo zwarta i lekka w kolorze czarnym i czerwonym. Używa 2 baterii AA, oby można było doładowywać. Przyciski dotykowe wykonane są z wysokiej jakości gumy, całkowicie ciche. Oto twój podręcznik użytkownika. Przedłużanie kabli i końcówek do stosowania w małych pomieszczeniach. Ma TRMS... Profesjonalne lub amatorskie. Z kablem temperaturowym i normalnymi drutami. Doskonały produkt najlepszy w swoim przedziale cenowym. 9999-cyfrowa liczba. Doskonały produkt...Polecam Kup go przez Banggood, ponieważ są doskonałe. Jakość dla pieniędzy. Dziękuję i będę próbował...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Dobry wielometrowy Mustool X1. Zmierzyłem napięcie AC/DC. Sprawdziłem rezystor, wartości kondensatora.Jest NCV (tester izolacji kablowej) dla napięcia niestykanego. Możemy zmierzyć częstotliwość 50/60 herc. Zmierzyłem temperaturę pokojową. Całkowicie ten multimetr jest dobry. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    ótimo produto gostei muito, chegou em 25 dias aqui na verdade o que agarrou bastante foi a alfandega brasileira isso ai ta chato, mas o produto em boas condições e do jeito que eu queria

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Zamówiony 26 grudnia, otrzymany w dniu 07.10 dni do Niemiec jest super, biorąc pod uwagę święta. Sprawdziłem urządzenie. Działa. Spakowane było dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Dziękuję bardzo ❤️😘 otrzymał produkt prawidłowo i jak bardzo się tego spodziewałem. /Po prostu to włączę i wypróbuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Po kilku dniach użytkowania przestał działać, po włączeniu brzmi nieciągły sygnał i nie pozwala na wybranie menu, na ekranie pojawia się mierzony w wzmacniaczach

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Automatycznie super jakości materiał wysłany w 9 dni nie masz żadnych niespodzianek, bo płacisz podatek z góry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Produkt dotarł zgodnie z reklamą. To działa jak należy. Wszystkie przetestowane funkcje sprawdziły się z dobrą precyzją. Po prostu nie przeprowadziłem żadnych bieżących pomiarów. Doskonały produkt, głównie do stosowania jako multimetr uzupełniający. Wysyłka sklepu zajęła dużo czasu, ekstrapolacja w około 4 dni maksymalny termin wysyłki. To znaczy, sprzedali produkt, którego nie mieli w magazynie w tym czasie. Zostałem o tym poinformowany zaledwie 2 dni po terminie złożenia wniosku. Nie opodatkowano mnie, kiedy przyjechałem do kraju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Dobry multimetr do testowania elementów elektronicznych. Dostarczany z dużą ilością akcesoriów. Łatwy w użyciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Ładny produkt, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 088
    • Ft16 338
    • Ft5 238
    • Ft7 705
    • Ft5 855
    • Ft28 363
    • Ft6 163
    • Ft12 022
    • Ft10 788
    • Ft6 163
    • Ft4 930
    • Ft7 088
    • Ft18 805
    • Ft43 163
    • Ft7 705
    • Ft8 013
    • Ft4 005
    • Ft2 488