Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest bardzo dobra. Działa doskonale i bez problemów. Jestem zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Produkt jest wysokiej jakości, zdecydowanie polecam. Kabel jest silikonowy i bardzo elastyczny. Napiwki są wysokiej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    OK μια χαρα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Produkt jest ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Nie pokonasz ich za taką cenę. Bardzo ładny zestaw sond i akcesoriów. Miękki kabel silikonowy, całkowita odporność na 0,11 Ohm. idealny. Opakowanie nie posiadało etykiety ANENG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    Rzeczywiste tropy są ładne, bardzo elastyczne silikonowe i dużo lepsze niż te, które przyszły z moim licznikiem. Chociaż akcesoria są naprawdę przydatne, czują się trochę na tanich stronach, a szkoda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dobrze zapakowany produkt i zawartość odpowiadająca aplikacji. Nie zawiera żadnych odniesień do marki ANENG, więc nie mogę potwierdzić, że jest ona rzeczywiście wyprodukowana przez ANENG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Haven't tested it yet. But seems quite sturdy, and built well. It has a lot of attachments can fit various applications.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Przydatny dodatek do multimetru. Zapewnić pole towarzyszące, aby nie zgubić akcesoriów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Wysokiej jakości produkt, bardzo ładny z silikonowych kabli. Wszystko w porządku, jestem bardzo zadowolony i chętnie go polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 235
    • Ft4 750
    • Ft7 918
    • Ft29 781
    • Ft6 334
    • Ft5 700
    • Ft6 017
    • Ft77 943
    • Ft20 275
    • Ft219 215