Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/07/2022

    Jakość sondy jest doskonała, końcówki w postaci igieł, drut jest silikonowy, czujesz, że trzymasz w rękach sondy, i nie ma przewodów, bardzo zadowolony. Przy -20 C, przewody nie dubete.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Dobrej jakości leady testowe. Elastyczny kabel silikonowy. Ostre krawędzie dla łatwego wykrawania smd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Szybka dostawa i bardzo dobra jakość prowadzi do testów!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Przesyłka super szybka i brak szczegółów dobra jakość sprzedającego polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Wyjątkowo wysokiej jakości pipery. Moja rekomendacja: naprawdę wysokiej jakości kable silikonowe!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2020

    Jakość ołów jest ok, są pozłacane, silikon jest bardzo odporny i elastyczny w zimie. Krokodyl jest jednak kiepskiej jakości: bez złota i śruby. Musisz podłączyć klips mechanicznie, a to działanie może zniszczyć złoto z tropu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Prowadnice testowe są dobre, ostre, a kabel jest bardzo elastyczny. Klipsy z aligatora mogą być lepiej zaprojektowane, bo trochę trudno jest włożyć w nie test.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • JKLVIP3
    FR
    14/11/2020

    Piękne wykończenie produktu, bardzo miękkie sznury, bardzo dokładny punkt dotykowy, z osłonkami ochronnymi. Zrobiłem małą adaptację bananowej wtyczki sznurów, żeby były kompatybilne z moim multimetrem. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Jakość jest bardzo dobra. Działa doskonale i bez problemów. Jestem zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    Wygląda bardzo dobrze jak na pieniądze. Miło zdziwione sondy były chronione osłonami na obu końcach. Krótkie testowane sondy, by zarejestrować prawie zero ohms... mam nadzieję, że wytrzymają przez jakiś czas...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$12.69
    • US$8.31
    • US$27.71
    • US$14.94
    • US$10.38
    • US$10.38
    • US$169.99
    • US$10.38
    • US$12.69
    • US$9.23
    • US$4.01
    • US$9.99
    • US$11.99
    • US$6.99
    • US$13.79