Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(145)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Dostawa trwała chwilę, ale produkt wygląda na w dobrym stanie. Nie miałem zmiany, aby go wypróbować, ponieważ nie pochodzi z baterii, ale jak na razie jakość wydaje się dobra zwłaszcza dla kosztów. Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Łał... Na początku nie wierzyłem, że będę miał tak dobre narzędzie jak to, ale to jest fakt, że naprawdę mi się podoba. Dziękuję sprzedającemu, który wysłał narzędzie tak dobre jak to tysiące kilometrów od miejsca, w którym teraz jestem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    11 dni i mam to! Bardzo fajne! Testowane, wszystkie funkcje działają dobrze! On wie, co jest napisane Funkcja Bluetooth jest podłączona bardzo szybko i zaprojektowana! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Jestem bardzo zadowolony z funkcji bluetooth jest świetny. Polecane. Jestem zadowolony. Dziękuję, dilerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Najlepsza usługa i pozycja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Sprzedawca polecam! Działa w porządku. Dziękuję, 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Bardzo dobry multimetr do użycia prostego interfejsu i podoba mi się fakt, że mogę go kontrolować za pomocą mojej mobilnej technologii wow jestem pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Doskonała jakość sprzętu. Szybka dostawa. 8 dni dla Brazylii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    A solid DMM with Bluetooth connection to mobile phone. Does not feel at all like 20€ tool. The only complaint so far comes from the silk screen printings of the front face. They are disappearing - hopefully not all.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 795
    • Ft6 894
    • Ft18 888
    • Ft20 687
    • Ft5 095
    • Ft15 890
    • Ft6 294
    • Ft7 194
    • Ft7 793
    • Ft51 600