Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2021

    Ten multimetr cyfrowy jest instrumentem wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolony z nabycia tego instrumentu, ponieważ jest on bardzo precyzyjny w pomiarach komponentów i innych ich zastosowaniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Witam, jeszcze nie testowałem tylko otworzyłem złe wieści znalazłem rozdarty karton mam nadzieję, że urządzenie do niczego oprócz dostawy prawie miesiąc czekania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    AN888S jest niezbędnym urządzeniem na moim stole pomiarowym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2020

    Niezły czytelny wyświetlacz, i wydaje się działać dobrze na wszystkich ustawieniach. Czuje się bardzo solidny i dobrze zbudowany. Bluetooth brzmi bardzo dobrze. Jestem zadowolony z mojego zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Jestem pod wrażeniem tego licznika. Wszystkie funkcje, które przetestowałem, są w granicach specyfikacji. Ekran jest przejrzysty i jasny, duże cyfry z białym na czarnym sprawiają, że wyświetlacz się wyróżnia. Chociaż głośnik bluetooth jest interesujący, to nie po to kupiłem licznik. Mówi się, że głośnik jest w porządku do słuchania podcastów, ale uważam, że jest trochę wybujały jak na muzykę. Posiadanie zegara i wyświetlania temperatury jest miłym akcentem, szczególnie dla tych z nas, którzy trochę pochłoną nasze hobby i tracą poczucie czasu. Niewielki minus dla wyłącznika znajdującego się na końcu licznika, ale można się przyzwyczaić. Kolejny minus za lokalizację bezpiecznika. Cztery śruby muszą być usunięte, żeby dostać się do bezpieczników. Chciałbym zestaw tropów do testów z wymiennymi wskazówkami. Te dostarczone działają dobrze. Ogólnie jest to ładny licznik dla hobbysty, który jest w budżecie, zwłaszcza jeśli skorzystać z banggood ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GPJVIP4
    AU
    07/10/2020

    Właśnie otrzymałem licznik i dużo szybciej niż Australia Post w tych czasach. Przyjemnie szybko. Przy pierwszej kontroli, przycisk zasilania nic nie zrobił - żadnych baterii! Kiedy włożyłem dwie baterie z 186550, licznik nie włączył się, dopóki nie podłączyłem kabla USB do ładowania. Instrukcja wyjaśnia, że musisz to zrobić, aby „aktywować" akumulator, ale może to zmylić użytkownika za pierwszym razem. Notatka na opakowaniu może tu pomóc. Wyświetlacz jest przejrzysty i jasny z cyframi 25mm. Bardzo przydatne i o wiele wygodniejsze niż zwykły licznik, ponieważ nie porusza się tak łatwo. Pomiar wydaje się być dokładny i zgadza się z innymi licznikami. Pasuje do ławki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Received in good condition and as described. Very good and quick measurements. Bluetooth connection makes it fun, listening to music or other sound while working on the bench, taking a break, or just relaxing. Clock and surrounding temp is another fancy thing to add. The only disadvantage was no batteries included.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Moja nowa zabawka.. Dość dokładne z bardzo długim czasem pracy na baterii, nawet gdy słuchasz muzyki..Także głośnik Bluetooth jest plusem z bardzo dobrym dźwiękiem i dość głośnym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Urządzenie jest wadliwe, czas się zatrzymuje. Po ustawieniu właściwego czasu, okrężnica błyska w wyświetlaczu, ale czas nie trwa. Następnego dnia, czas jest nadal ustawiony na ostatnie ustawienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Trâs Bon PRODUIT, L APAREIL ET TRES SOLIDE.UN Grand Bravo Pour L Expedition Super RapIDE Merci Beauoup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 510
    • Ft3 170
    • Ft4 580
    • Ft11 906
    • Ft7 020
    • Ft28 090
    • Ft16 181
    • Ft7 631
    • Ft5 493
    • Ft17 097
    • Ft4 883
    • Ft7 020
    • Ft18 624
    • Ft3 967
    • Ft7 936
    • Ft54 311
    • Ft7 326
    • Ft1 631