Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(432)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(432)
    • 5 Star(415)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/11/2021

    Jeszcze raz, dzięki u Banggod, Multimetr jest świetny, ponieważ wiele funkcji, których potrzebuje doświadczony Elektronik, Po prostu mam moje z okładką LCD trochę stracić, myślę, że ze względu na pakiet, Ale zaleciłem

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Dobry produkt, bardzo się cieszę, że kupiłem ten multimetr

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobry multimetr, tanie, złożone z dużą ilością naczyń. Kupiony i przybył w ciągu 29 dni w Rio Grande do Sul. Polecam. Był w wielu opakowaniach, które zapewniały bezpieczeństwo wysyłki. Mam nadzieję, że wkrótce kupisz kolejny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Tak jakby... nie wiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    przedmiot jest taki, jak opisano, bardzo szybka wysyłka, opakowanie było świetne, i świetna komunikacja ze sprzedawcą, wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ten przedmiot działa świetnie, dzięki. Zamówię jeszcze raz 👍👍😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Chciałbym pogratulować BangGood organizacji witryny, niezawodności produktów i oczywiście dobrej pracy w pakowanie i wysyłce. Złożyłem zamówienie drugiego, zapłaciłem 4, a 22. paczka dotarła na pocztę stąd, tak, wszystko w styczniu. To nie jest zasada, ale tak się stało. Chciałbym również pogratulować Aneng doskonałego narzędzia, AN870 ma imponujące cechy, na zdjęciu 1, NCV wykazuje czułość do wykrywania pola elektrycznego linii 5v z ładunkiem 60mA, Zdjęcia 2 i 3 pokazują, że pomimo ilościowego przyrządu pomiarowego, może pokazać, że 5 woltów cc posiada falę oscylującą między 2 kmz a 3 khz, gdzie nie powinno mieć nic, Złe filtry LC lub ich brak sprawiają, że baterie w telefonach są gorące, baterie notebooków pękają, podobnie jak elektrolityczne kondensatory płyty głównej PC. Na zdjęciach 4 i 5, sprawdzam temperaturę mojej mrożonej zielonej herbaty z sokiem z cytryny i lodami z awokado, panowie i panie, tak mi przykro, jest Verāo w Rio de Janeiro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2020

    Bardzo dobry produkt. Dobra jakość Dobre rzeczy: Duży wyświetlacz, dobre oświetlenie retro, bardzo wiarygodne pomiary, dobra jakość akcesoriów, bardzo praktyczne. Doskonały stosunek jakości do ceny. „Zły": Mała reakcja podczas pomiaru ciągłości. Teleportuj coś wolnego. Samochód strzelniczy może być szybszy. (Dobre jest to, że można ustawić ręczne skalowanie i zwiększyć dokładność i szybkość) Funkcja NCV nie jest dużo, ale działa (byłoby lepiej, gdyby było to coś bardziej wrażliwego i odzwierciedlonego w wskaźniku) Przesyłka trwała przewidywany czas (dość trochę), ale wszystko przybyło w idealnym stanie. Konsluzja: doskonałe narzędzie. Polecony sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Jest dobrej jakości. Jeden zestaw sondy jest bardzo wytrzymały i ma dobre cechy izolacyjne na obu końcach, aby zapobiec przypadkowemu porażeniu prądem. Pozostałe sondy są niezwykle wszechstronne i mogą być używane w wielu przypadkach, gdy inne sondy są właściwe, ze względu na ich wysoką dostosowanie. Pomiar temperatury wydaje się być dość dokładny. (w porównaniu z maszyną do pomiaru końcówek lutowania Hakko, która jest wystarczająco dokładna dla moich potrzeb) A lokalizator napięcia nie kontaktowego działa dobrze dając pas przedłużający i szybciej piszczy im bliżej ukrytego napięcia głównego. Nie widać, jaki był problem, że inni ludzie mieli z akumulatorem. (Z łatwością znalazłem wskazania polaryzacji i nie miałem żadnego problemu ze standardowym wyposażeniem baterii AA) Ale może projekt został ostatnio zmieniony, by to naprawić. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z tego licznika i będę go używać jako głównego licznika od teraz, jak wydaje się lepiej zbudowany i bardziej dokładny, pomimo że jest znacznie tańszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    Мультиметр интересный. Размер довольно крупный. Питается от двух АА элементов. Экарн как всегда с плохими углами обзора. Все функции работают. Для подстраховки сразу подогнул контакты батареек. Щупы качественные (оба набора). Прозвонка работает быстро. Точьность проверить нечем. Сверял с двумя другими мультиметрами - разность показаний в тысячных вольта при проверке напряжения батарейки.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$31.99
    • US$24.99
    • US$16.99
    • US$91.99
    • US$51.99
    • US$16.99
    • US$13.79
    • US$10.38
    • US$14.94
    • US$28.99
    • US$53.99
    • US$13.99
    • US$119.99
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$64.99
    • US$239.99