Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(385)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(385)
    • 5 Star(373)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/01/2021

    Chciałbym pogratulować BangGood organizacji witryny, niezawodności produktów i oczywiście dobrej pracy w pakowanie i wysyłce. Złożyłem zamówienie drugiego, zapłaciłem 4, a 22. paczka dotarła na pocztę stąd, tak, wszystko w styczniu. To nie jest zasada, ale tak się stało. Chciałbym również pogratulować Aneng doskonałego narzędzia, AN870 ma imponujące cechy, na zdjęciu 1, NCV wykazuje czułość do wykrywania pola elektrycznego linii 5v z ładunkiem 60mA, Zdjęcia 2 i 3 pokazują, że pomimo ilościowego przyrządu pomiarowego, może pokazać, że 5 woltów cc posiada falę oscylującą między 2 kmz a 3 khz, gdzie nie powinno mieć nic, Złe filtry LC lub ich brak sprawiają, że baterie w telefonach są gorące, baterie notebooków pękają, podobnie jak elektrolityczne kondensatory płyty głównej PC. Na zdjęciach 4 i 5, sprawdzam temperaturę mojej mrożonej zielonej herbaty z sokiem z cytryny i lodami z awokado, panowie i panie, tak mi przykro, jest Verāo w Rio de Janeiro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Doskonały multimetr, bardzo dobry sprzęt, składa się z wielu funkcji elektrycznych, polecam w 100%, przybył szybko tutaj w ogólnych kopalniach, dziękuję bardzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Otrzymałem dziś rzeczy, wszystkie wydają się w porządku, chociaż nie były dobrze zapakowane. Przetestuję je na kilka dni, mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, działa multimetr, zrobiłem szybki test ciągłości Dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobry multimetr, tanie, złożone z dużą ilością naczyń. Kupiony i przybył w ciągu 29 dni w Rio Grande do Sul. Polecam. Był w wielu opakowaniach, które zapewniały bezpieczeństwo wysyłki. Mam nadzieję, że wkrótce kupisz kolejny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko. Odpowiada on dokładnie opisowi na stronie. Jest w doskonałych warunkach, był dobrze zorganizowany. Z pierwszych testów wygląda na to, że działa bardzo dobrze. Kalibracja jest w porządku. Doskonały produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bardzo dokładny polimierz, zawiera wiele akcesoriów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Znakomita jakość, szybka dostawa. Muszę przyznać zasługę firmie kurierskiej, świetnej pracy. Gorąco polecam zakup od tego dostawcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ten przedmiot działa świetnie, dzięki. Zamówię jeszcze raz 👍👍😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka dostawa, wysokiej jakości produkt, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Bardzo dobry produkt i opakowanie, zgodnie z oczekiwaniami. Dostarczony w 9 dni do ZEA.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 357
    • Ft12 013
    • Ft14 564
    • Ft45 716
    • Ft3 150
    • Ft9 456
    • Ft11 651
    • Ft7 879
    • Ft7 249
    • Ft15 292
    • Ft5 042
    • Ft11 651
    • Ft5 095
    • Ft23 667
    • Ft25 852
    • Ft5 824
    • Ft4 726
    • Ft15 888