Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1052)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1052)
    • 5 Star(997)
    • 4 Star(48)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Wielki Multimetr, przestraszony trochę z rozmiarem zbyt mały, ale zaspokaja bardzo dobrze i wszystkie kable są jakości. Przybył w ciągu 17 dni. Zadowolona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Jestem pod wrażeniem! Produkt dotarł szybko i dobrze zapakowany. W odniesieniu do multimetru, ma praktyczny rozmiar, łatwy w transporcie, jest ze swoim futerałem i kilkoma akcesoriami, które służą wiele do zadań elektroniki. Multimetr ma dobrą jakość materiału oraz szeroki i przejrzysty wyświetlacz. Tylne światło jest bardzo dobre. Funkcje dla testera o tej wartości to widowisko. Zdecydowanie warto go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Ładny mały licznik... Wiele ładnych funkcji: Częstotliwość pomiaru podręcznego do ustawiania biegu jałowego i max obrotów na małych silnikach. Wybór ncv może wskazywać linie napięcia gospodarstwa domowego za ścianą. Skala temperatury/sonda do pomiaru temperatury powietrza lub cieczy Akcesoria do podłączenia testowego ułatwiające podłączenie. Odczyty prądu przemiennego powinny dawać dokładniejsze skuteczne odczyty napięcia dla napięć nieczystych fal sinicowych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Bardzo dobry lub produkt świetny zakup polecam, przybył daleko przed harmonogramem wielki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Zamówienie przybyło bardzo szybko (2 tygodnie przed planowaną datą). Funkcje, które już sprawdziłem działają doskonale, chociaż gdy to zobaczyłem, wydawały się małe. Jest to produkt polecany w 100%, chociaż widziałem jakiś super model tej samej marki, że chciałbym bardziej (droższy też). Koło selekcyjne wygląda trochę słabo. Podobała mi się ta kablówka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Produkt dotarł do mnie w przewidywanym czasie dostawy bez opóźnień i to jest uczciwe za to, co zapłaciłem, nie można prosić o więcej za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Niezwykłe nowe narzędzie hobby. W sam raz na kieszonkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Przełącznik nie jest jakością. 😭 wygląda na to, że przełącznik nie będzie mógł go używać przez długi czas.... 🤔🤔 myślę, że licznik można bezpiecznie wysłać w pudełku. Ale przyszła moja paczka. Paczka dotarła w ciągu 9 dni. 👍👍👍 szybka wysyłka. 🔥🔥🔥 odczyty są prawidłowe.... dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Muito bom para o valor. Vem com bastantes acessórios.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Przybył zgodnie z planem, wykonał kilka testów i działa dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 267
    • Ft2 917
    • Ft3 995
    • Ft11 692
    • Ft4 741
    • Ft16 717
    • Ft2 551
    • Ft1 261
    • Ft4 011
    • Ft6 002
    • Ft4 738
    • Ft7 899
    • Ft9 479
    • Ft6 318
    • Ft20 226
    • Ft44 248
    • Ft77 752
    • Ft2 209